Vágólapra másolva!
Mint ismert, a kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok Szilágyi Liliána decemberben állt a nyilvánosság elé, amikor közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben írta le, hogy a jelenleg ügyvédként dolgozó édesapja, korábbi edzője, Szilágyi Zoltán testileg és lelkileg is bántalmazta, valamint szexuálisan is zaklatta. Ugyanakkor a húga, Szilágyi Gerda tagadta nővére vádjait, és határozottan kiállt apja mellett. A megvádolt edző és fiatalabb lánya Fiala János KeLjfeLjancsi című műsorában beszélt a december végén nyilvánosságra hozott vádakról.

"Nem vagyok jártas annyira az internet világában, de a baráti körömben felhívták rá a figyelmemet, hogy van ez az influenszerkedés, és valami folytán

Szerintem a pénz áll a középpontban ebben a hazugságokkal teli lejáratókampányban" - mondta Szilágyi Gerda, aki azt is kihangsúlyozta, hogy a nővére 2016 óta csak egyszer kereste, amikor meglepte őt születésnapján.

"Elsősorban édesapa és szülő vagyok.

- mondta Szilágyi Zoltán, aki szerint borzalmas, hogy manapság már bárkit meg lehet vádolni bármiféle bizonyíték nélkül, a sajtó és az emberek pedig azonnal kész tényként kezelik azt.