Annyira retteg a globalista baloldal egy Magyarországon elhangzott beszédtől, hogy törölte a YouTube

Vágólapra másolva!
Eva Vlaardingerbroek, a fiatal holland politikai kommentátor beszédét a globalista baloldal minden eszközzel igyekszik elzárni a választók elől. Mi viszont megmutatjuk teljes terjedelmében.
Vágólapra másolva!

Eva Vlaardingerbroek, a fiatal holland politikai kommentátor hölgy grandiózus beszédet mondott a CPAC Hungaryn. A beszéd körül kialakult helyzet – a techóriások és az ultraprogresszív elit kísérlete arra, hogy minden lehetséges eszközzel blokkolja azt –, egyértelműen példázza a posztmodern, globalista baloldal politikai cselekvéseinek lényegét.

Eva Vlaardingerbroek
Fotó:  MTI/Koszticsák Szilárd 

A beszéd kapcsán a globalista baloldal pánikreakciója egészen átütő erejű. A YouTube gyűlöletbeszédre hivatkozva törölte azt, egyértelműen világossá téve ezzel, hogy a nemzetközi baloldal politikacsinálói egyenesen rettegnek az elmondottak hatásától, illetve amennyire csak lehet, annyira tartanak a választópolgárok rájuk szabandó ítéletétől, hiszen Európában júniusban lesznek választások, az Amerikai Egyesült Államokban pedig novemberben.

A fiatal politikai kommentátor hölgy Magyarországon tartózkodása során interjút adott a Mandinernek, ahol szót ejtett arról is, hogy milyen eszközökkel befolyásolja a globalista baloldal a választók gondolkodását a világról, a nyugati civilizációról, hogyan próbálják elhallgattatni a józan ész hangjait.

Eva Vlaardingerbroek
Fotó: Hír TV 

A globalista baloldal „cancel culture” módszerének legeklatánsabb példája a Donald Trump elleni boszorkányüldözés, de a NatCon elleni rendőrállami fellépés Brüsszelben is nagyszerű látlelet a valóságról, illetve Steve Bannon tavalyi videóüzenetét épp úgy blokkolta a YouTube, mint Eva Vlaardingerbroek idei beszédét, Jack Posobiec-re pedig rendőröket uszítottak a 2023-as Világgazdasági Fórumon. 

A konzervatívok nemzetközi összefogásának legkézzelfoghatóbb sikere, hogy hiába a globalista baloldal cenzorainak tevékenysége, a nyugati civilizáció konzervatívjainak hangja eljut az emberekhez. Ezért dolgozik az Alapjogokért Központ is, a CPAC Hungary megrendezésével pedig alapjaiban járul hozzá ennek a nyugati világot átszövő politikai szövetségnek a sikeréhez.

Eva Vlaardingerbroek beszédét annak teljes terjedelmében olvashatják az alábbiakban:

Jó napot Magyarország, jó napot Budapest, jó napot európai honfitársaim és amerikai barátaim! Köszönöm, hogy itt lehetek Önökkel.

Engedjék meg nekem, hogy egy pillanatra átugorjam a formalitásokat és belemerüljek egy olyan témába, ami nem annyira vidám, de nagyon-nagyon szükséges megvitatni. Hadd mutassam be az elmúlt hét napot Európában. Ezen a héten Stockholmban három 70 év körüli idős nőt késeltek meg fényes nappal az utcán. Londonban négy embert szúrtak le mindössze 42 óra leforgása alatt. Párizsban afrikai migránsok százai vonultak utcára, hogy lázadjanak, és Brigolóban, szintén Franciaországban, egy újabb templomot égettek porig. És ez, Hölgyeim és Uraim, csupán egy pár incidens az elmúlt napokból, melyek gyönyörű kontinensünkön történtek.

De mindannyian tudjuk, hogy ezek az „incidensek” nem incidensek többé. Ha van valami, ami biztos, az az, hogy mi tudjuk, és a kormányaink is tudják, szoros kapcsolat van a migráció és a bűnözés között. Egy holland városkában, Dordrechtben a minap valami érdekes történt. Bejelentették, és ez egy kisváros Hollandiában, a hazámban, hogy az új menekültügyi központ ebbe a kisvárosba költözik. És mit tett az önkormányzat? Azt mondták, hogy azoknak a polgároknak, akik a központ közelében laknak, fel fognak ajánlani 1000 eurót, a szükséges biztonsági intézkedések megtételére. Az új valóságunk Európában a gyakori nemi erőszakokból, késelésekből, gyilkosságokból, lövöldözésekből, sőt lefejezésekből áll. De egy dolgot hadd tisztázzak. Ez korábban nem fordult elő. Ez egy újonnan importált probléma. Samuel P. Huntigton ezt több mint 25 évvel ezelőtt megjósolta, amikor azt írta, idézem: „A tömeges migráció új világában a legátütőbb, legfontosabb és legveszélyesebb konfliktusok nem a társadalmi osztályok között lesznek. És nem is a gazdagok és a szegények közt. Hanem különböző kulturális közösségekhez tartozó emberek között zajlanak majd. Törzsi háborúk és etnikai konfliktusok fognak előfordulni a polgárosodott társadalmakon belül.” - Nos, Hölgyeim és Uraim, igaza volt. És a legrosszabb az, hogy mi, mint társadalom úgy tűnik, hogy közömbössé váltunk iránta. Amikor egy újabb fehér fiú vagy lány meghal egy migráns kezei által, csóválhatjuk a fejünket, sóhajtozhatunk, lehet, hogy egy-két percig még dühösek is leszünk, aztán éljük tovább az életünket. A családnak gondolatokat és imákat ajánlunk, de soha semmi sem változik.

Hölgyeim és Uraim! Mit mond tehát ez rólunk? Ez a válasza egy olyan társadalomnak, amely már feladta. Egy olyan társadalomnak, amely már elfogadta vereségét. De igaz ez? Valóban feladtuk volna? Valóban elfogadjuk az új realitást, amit a globalista vezetőink számunkra terveznek? Egy dologban biztos vagyok: és ez az, hogyha semmi sem változik, ha mi nem kezdünk el komolyan harcolni a kontinensünkért, a vallásunkért, a népünkért, a hazánkért, akkor ez az idő, amelyben élünk, úgy fog bevonulni a történelembe, mint az az idő, amikor a nyugati nemzeteket már nem kellett ellenséges seregeknek megszállniuk ahhoz, hogy meghódítsák őket. Ez az idő úgy fog bevonulni a történelembe, mint az az időszak, amikor a betolakodót aktívan invitálta a korrupt elit. És ez a korrupt elit nem csupán behívta az ellenséget, hanem az őshonos lakossággal fizettette meg az árát. Mindenki, akinek van szeme, láthatja. Az őslakos, fehér, keresztény európai populáció egyre gyorsuló ütemben cserélődik le. Hadd támasszam alá ezt néhány statisztikával a hazámból. Vegyük Amsterdamot, a fővárost. Amsterdam lakosságának jelenleg 56%-a migráns. Hágának 58%-a migráns. Rotterdam lakosságának csaknem 60%-a migráns. És természetesen ezeknek a migránsoknak a nagy része nem keresztény, nem nyugati, hanem afrikai és közel-keleti országokból jön. A konklúzió: a holland népesség már így is kisebbségben van a városaink többségében.

De nézzünk tovább. London, 54% migráns. Ismét az tehát a konklúzió, hogy az őshonos lakosság kisebbségbe került. Brüsszel: teljesen meg vagyok döbbenve, 70% migráns. Konklúzió: az őshonos lakosság jelentősen háttérbe szorult. És más európaiak természetesen hamarosan követni fogják ezt a példát, ha eddig nem tették volna meg. Tehát én levonom a tiltott következtetést. A „Nagy Utánpótlás-elmélet” már nem elmélet többé. Ez a valóság. És ami az utánpótlással kapcsolatban érdekes, hogy a hatalom vagy tagadja a létezését, vagy ha elismeri, akkor azt mondja, hogy jó dolog, hogy az európai őslakosok hamarosan már nem lesznek többségben a saját kontinensükön. A hollandok nemzeti szégyene, a „klímapápának” nevezett Frans Timmermans már 2015-ben kijelentette, hogy a sokféleség az emberiség sorsa. És hogy Európának sokszínűnek kell lennie. És természetesen mostanra azt gondolom, mindannyian tudjuk, mit értett sokszínűség alatt. Azt jelenti, kevesebb fehér ember, kevesebb belőletek. Képzeljék el ezt egy ázsiai vagy afrikai országban. Képzeljék el, hogy az ő vezetőik örülnének annak, hogy népük hamarosan már nem lesz többségben a saját országukban. Teljes mértékig elképzelhetetlen. Mi a fene bajuk van a vezetőinknek? A mondanivalójuk alaphangja mindig ugyanaz. A mi intézményrendszerünk azt állítja, hogy a fehér emberek gonoszok, és hogy a mi történelmünk valahogy alapvetően különbözik másokétól. Tudatosan vagy tudat alatt magukba szívták a neomarxista kritikai fajelmélet hazugságait és fehérellenes dogmáit. Ezért próbálják a brüsszeli totalitáriusok arra kényszeríteni önöket, a magyar népet, egy szuverén nemzetet, hogy befogadja a bevándorlókat, annak ellenére, hogy a lakosság nemet mondott, és a kormány is.

De félreértés ne essék, a hollandok többsége sem kérte ezt. Ahogy Brüsszel kényszeríti Magyarországot, hogy elfogadja a bevándorlók e szavait, ugyanezt teszik most a legkisebb hollandiai városokban is. Nem maradnak hollandok a szó hagyományos értelmében. Európa egy része sem marad európai. És nem nehéz megérteni, miért. Ha a régi Európa még mindig létezik bizonyos területeken, és az emberek képesek lesznek összehasonlítani az új Európát a régivel, akkor a régi Európát fogják előnyben részesíteni. Ezért utálják az eurokraták annyira Magyarországot. És az üzenetük világos. A mi életmódunknak, a mi keresztény vallásunknak, a mi nemzeteinknek kivétel nélkül menniük kell. Az ő víziójuk a jövőről a neoliberális, felismerhetetlen Európa, ahol minden város olyanná válik, mint Brüsszel. Ronda, koszos, nem biztonságos, nulla társadalmi összetartás, ahol az épületek folyamatosan felújítás alatt vannak és sosem látjuk őket elkészülni. Vagy ha mégis, a végeredmény valahogy még rondább, mint amilyenből indult. És mi marad nekünk? Az elszigeteltség, a bizalmatlanság és a tájékozatlanság állandó állapota.

Hölgyeim és Uraim, üdvözlöm Önöket az új világrendben. Tehát, mi az ellenszer? Egy erős, keresztény Európa, amelyet a szuverén nemzetállamok alkotnak. Éppen ezért egyenesen el kell utasítanunk azt a hazugságot, hogy a nacionalizmus háborút okoz. Nem a nacionalizmus vagy a nemzeti szuverenitás okoz háborúkat, hanem az expanzionizmus. És hol találhatjuk meg ezt napjainkban Európában? Csak egyetlen helyen: Brüsszelben. Hát nem mulatságos, amikor ugyanazok az emberek, akik erodálják nemzeti szuverenitásunkat és örömmel adnák oda az eurokratáknak, ugyanezek az emberek most azt mondják nekünk, hogy súlyos euró milliárdokat kell költenünk Ukrajna nemzeti szuverenitására? Őszintén, ez egy vicc. És egy borzasztóan beteg, drága és veszélyes vicc. Egy nemrégiben adott interjú során a riporter megkérdezte tőlem: Nem gondolod, hogy valamikor túl messzire mész? Hogy túl radikális vagy? Egy másodpercig gondolkoztam, majd azt válaszoltam: Nem. Nem gondolom, hogy túl messzire mennék.

Őszintén szólva, Hölgyeim és Uraim, hogy mi Európában nem megyünk elég messzire. Úgy gondolom, hogy ha tényleg elgondolkodunk a civilizációnk elleni szervezett strukturális támadáson, akkor nem teszünk eleget. Valóban eleget teszünk, hogy megállítsuk a támadást, melyet a családjaink, a kontinensünk, országaink és vallásunk ellen indítottak? Amikor egy ártatlan gyermek elleni újabb gyilkosságról, egy újabb késelésről hallunk, vajon eleget teszünk? Amikor tudjuk, hogy nemzeti szuverenitásunkat kevesebb, mint egy évszázad alatt feladták Brüsszelnek, eleget teszünk? Amikor azt halljuk, hogy Németországban keresztény gyermekek áttérnek az iszlámra, hogy be tudjanak „illeszkedni”, akkor vajon eleget teszünk? Nem hiszem. Az Európai Unió totalitárius intézményrendszerét vissza kell vágnunk. Hadd legyek világos, nem hiszek a reformokban. Amikor az intézmény alapja elkorhadt, mint Brüsszelben, újjáépíthetjük a házat, de az akkor is össze fog omlani. Tehát az egyetlen megoldás, ha leromboljuk Bábel tornyát.

Hölgyeim és Uraim, mi vagyunk a lányai és a fiai a legnagyszerűbb nemzeteknek a földön. Fel kell tennünk tehát magunknak a kérdést, mi történt velünk? Honnan jöttünk, és ami még fontosabb, hová tartunk? Az elitünk háborút hirdetett ellenünk, és most itt az ideje, hogy felvegyük Isten teljes fegyverzetét, visszavágjunk és győzzünk. Nagyon szépen köszönöm!

Az Alapjogokért Központ által szervezett CPAC Hungaryn elhangzott beszédről készült felvételt itt tudják megtekinteni: