Szörnyű részletek derültek ki a komlói motoros tragédiáról

Vágólapra másolva!
Szörnyű balesetben halt meg egy tolnai pár.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, tragikus baleset történt április 27-én Komló közelében. Egy tolnai fiatal pár reggel motorral indult útnak, úti céljuk Pécs lett volna, ahol egy motoros felvonuláson akartak részt venni, azonban út közben tragikus kimenetelű balesetet szenvedtek. A sofőrnek ugyanis nem sikerült az egyik előzés és frontálisan nekicsapódtak a szemből érkező terepjárónak. A Pécs Aktuál szerint

 a férfi és a nő a helyszínen meghaltak.

A baleset a Mecsekben Magyaregregy és Zobákpuszta között történt - írja a Bors.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a terepjáró bal első hajtóműve kiszakadt, sőt az autó a tetejére is borult. Végül a tűzoltók borították vissza. A motor első kereke is kiszakadt.

Darut kellett hívni, hogy kiszedjék a holttestet
A motort vezető Szabolcs és barátnője lerepültek a motorról és pont az Audi mögött haladó Peugeot elé zuhantak, amely elütötte őket. A helyszínre perceken belül megérkezett egy mentőhelikopter és a komlói hivatásos tűzoltók is kivonultak, akik teljes útlezárás mellett hajtották végre a műszaki mentési munkálatokat.

A Bors szerint a motor hátulján utazó Fanni az autó alváza alá szorult. Őt a kiérkező mentősök sem tudták kiszedni, így végül a tűzoltók egy daruval emelték fel a Peugeot-t, hogy ki tudják emelni a szerencsétlen lány holttestét.

Az egyik autóban egy édesanya és gyermeke is megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.