Előkerültek a Házasság első látásra szereplőjének forró, fehérneműs képei - képek

Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra szereplőjéről egy régi, szexi kép került elő.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra talán legmegosztóbb szereplője Enikő volt, aki azért jelentkezett a műsorba, hogy megtalálja végre a másik felét. Ezekkel a szavakkal jellemezte magát: határozott, domináns és nagyon energikus. Azt mondja több énje is van, és a férfitól függ, melyiket hozza ki belőle. Ki nem állja a nagyképű férfiakat.

Nemrég egy zárt Facebook-csoportban a fiatal lányról előkerültek körülbelül 10 éves fotók, ahol kecsesen, egy szál fehérneműben pózol a fotós kamerái előtt. A kép a műsor nézőit is meglepte, ugyanis a TV2 sztárja alig hasonlít mostani önmagára.

Enikő szilikon és botox nélkül

 - írta egy hozzászóló.

Itt még nem volt kacsa szája - jegyezte meg valaki. 

Miért kell valakit bántani azért mert nem 50kg?....Attól, mert nem jön be valaki személyisége, még nem kell a külsőségeket belevonni - kelt Enikő védelmére egy hölgy. 

Azóta felszaladt pár kilóka

 - fűzte hozzá egy tévénéző.

Horváth Enikő, Házasság első látásra
Fotó: Facebook
Horváth Enikő, Házasság első látásra
Fotó: Facebook
Horváth Enikő, Házasság első látásra
Fotó: Facebook
Horváth Enikő, Házasság első látásra
Fotó: Facebook

Válságba került a házassága

Enikő és Peti párosa az első adásban bizonyította, hogy megvan a kémia közöttük, tetszettek egymásnak, elégedetten mustrálgatták a másikat az anyakönyvvezető előtt, de a kellemes nászút, a látszólagos boldogság után az együttélés már nem volt egyszerű, több veszekedés után külön is költöztek.

“Belefáradtam ebbe, elég, elég, elég! Olyan szintű közömbösséget érzek, hogy én ezt lelkileg nem bírom!” - fakadt ki a kamerák előtt a nő, aki folyamatos, néha meglepő szövegeivel sok szórakoztató pillanatokat okozott a nézőknek.

Petivel meghozták a döntést

Az első évad utolsó részében, április 26-án este a tévézők azt láthatták, hogy Peti hosszan vívódik érzéseivel - sokan biztosak voltak benne, hogy nem akarja majd többet látni Enikőt.

Elmondta, hogy a bizalom egy értékes dolog számára, pozitívan állt Enikőhöz, amennyire csak tudott, de nem változtak benne a dolgok. 

A döntésem az, hogy nem szerezném folytatni a kapcsolatunkat, mit férj és feleség... de van itt azért még valami 

- közölte. "Az a csoda, ahogy elindult közös kalandunk, az megérdemel egy utolsó esélyt... bízzuk magunkat a sorsra" - mondta a férfi. Enikő nem értette a helyzetet, értetlenkedett egy kissé, hogy ez pontosan mit is jelent.