G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

G.w.M
Vágólapra másolva!
G.w.M és Kulcsár Edina két hónappal ezelőtt jelentették be a nagy hírt: második közös gyereküket várják, aki az orvosok szerint kisfiú lesz. A rapper nagyon boldog, hiszen mindenképpen szeretett volna egy trónörököst, akiről hihetetlen dolgot árult el.
Vágólapra másolva!

Elsőként az Origo írta meg a nagy hírt, hogy Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereküket várják, holott kislányuk, Amara még nincs egyéves sem. Az egykori szépségkirálynő a negyedik hónapban jár, de máris extrém nagy a terhes hasa, ezért is nagyon várta, hogy elújságolja az örömét, hiszen már nem sokáig tudta volna titokban tartani. 

G.w.M korábban már elárulta, hogy hatalmas áldásnak tartja, hogy ismét édesapa lesz, annak meg még jobban örül, hogy kisfia születik Edinától, akinek azonban még nem vettek semmit, nem véletlenül.

Mi babonából még nem igazán vásároltunk semmit a kisfiunknak, és egy darabig ez így is fog maradni. 

Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában" - mondta.

Mi történne, ha kisfia is követné őt a zenei pályán?

Nem ritka, hogy a sztárcsemeték követik szüleik példáját, és ők is abban a szakmában helyezkednek el, mint amit az édesapjuk vagy az édesanyjuk csinál. A rapper már évek óta a zeneiparban dolgozik, nemcsak a jó, de az árnyoldalát is ismeri a szakmának, ennek ellenére mindenben támogatná születendő gyerekét. 

Ha a születendő kisfiam pár év múlva azzal állna elő, hogy ő is rapsztár akar lenni, akkor én teljes mértékig támogatnám, de nem csak ebben a helyzetben.

Szerintem fontos, hogy bármit is szeretne elérni az életben, bármibe fog, akkor szülőként maximálisan mellette álljunk, s megadjuk neki azt a biztonságot, ami szükséges" - részletezte.

Hozzátette, hogy az eddigiekhez hasonlóan kisfia születésénél is ott szeretne lenni a szülőszobán. 

Az előző gyermekeim születésekor is bent voltam a szülőszobában, és természetesen ez most sem lesz másképp.

Ott leszek, amikor világra jön a kisfiam!" - hangsúlyozta a Borsnak.

Kislánya rá hasonlít

Tavaly májusban született meg Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyereke, Amara, akivel az egykori szépségkirálynő váratlanul esett teherbe még a kapcsolatuk kezdetén. Ők azonban egyáltalán nem bánták, hogy így alakult az életük, többször hangoztatták, hogy bár korábban érkezett a tervezettnél, ők nagyon szerettek volna közös babát.

A kislányról egyre több fotó kerül fel a szülők közösségi oldalaira, és többen megjegyezték, hogy elképesztő a hasonlóság G.w.M és a kislány közt.