Alig takarja a bikini Bruce Willis lányainak mellét - fotó

Vágólapra másolva!
Bruce Willis lányai egyáltalán nem szégyenlősek.
Vágólapra másolva!

Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya, legidősebb lánya, Rumer Willis tavaly adott életet első gyerekének, aki nemrég ünnepelte az egyéves születésnapját. Az alkalomból családi fotót is mutatott, azonban nemrég a követőit ismét meglepte. Ezúttal két testvérével, Tallulah-val és Scout-al pózolt szexi, rózsaszín bikiniben, azonban képen kislányát is látni lehet, aki ugyancsak rózsaszínben állt a kamerák elé.

"Szerdán rózsaszínt viselünk! Közreműködött a legkisebb Willis” - írta a kép alá.

Meztelen képet is mutatott

A 35 éves Rumer Willis és barátja, Derek Richard Thomas kislánya a napokban ünnepelte a születésnapját, ebből az alkalomból pedig előkerült pár felvétel, amin édesanyja meztelenül, a kádban ülve is látható vajúdás közben.

Ó, én apró, tündéri kislányom, nem hiszem el, hogy egyéves vagy. Ez az elmúlt év veled volt eddigi életem legszebb éve. Lou, soha nem ismertem még olyan szeretetet, mint amit tőled kapok.

Te vagy a legfinomabb, legszebb, legokosabb, legviccesebb, legédesebb kislány, akit ismerek. El sem hiszem, hogy engem választottál az anyukádnak, te jó ég! Minden nap nősz és egyre többet tanulsz, te vagy a legnagyobb tanítóm és a legmélyebb szerelmem" - olvaható a vallomás.

Így vesztette el a szüzességét

Korábban Amber Rose és DeAndre Levy mellett Rumer Willis is a vendége volt a Red Table Talk azon adásának, amely a szexuális beleegyezés témakörét járta körül, így a Facebookon futó talkshow-ban ő is mesélt kellemetlen tapasztalatairól – többek között a szüzessége elvesztéséről.

Rumer Willis szüzességét 18 évesen egy idősebb férfi vette el, aki végig azt éreztette vele, hogy nem helyes, ha nem adja oda magát. 

Nem bántalmaztak, nem volt erőszak, de nem mondtam igent. Nem voltam lelkes, de nemet sem mondtam.

 Csak hagytam megtörténni" – mondta.

"Idősebb volt, és kihasználta a helyzetet, nem figyelt rá, hogy én hogy vagyok. Úgy érzem, a férfiaknak itt van a felelőssége. A nem nemet jelent, de mi van, ha nem tudom kimondani, hogy nem?" – folytatta.