Mohamed Fatima megint a botrányos Fekete Vonat-koncertről beszélt

Mohamed Fatima
Vágólapra másolva!
Bár rengeteg volt a botrány a Fekete Vonat koncertje körül, Mohamed Fatima úgy gondol vissza rá, mint élete legjobb eseményére.
Vágólapra másolva!

Januárban szerveztek Fekete Vonat-koncertet, ahol – több mint húsz év kihagyás után – ismét egy színpadon állt a legendás Mohamed Fatima, Beat és L.L. Junior. A koncert nagyon jól sikerült, ráadásul még aznap meghirdettek egy újabb koncertet a Budapest Parkba is. Az este ezután azonban óriási botrányba fulladt: a pénz miatt hatalmas vita alakult ki az énekesek és a szervező között.


- mesélte most Fatima.

Forrás: Instagram/Mohamed Fatima

és kialakult egy olyan zenekar körülöttem, akikre mindig vágytam, úgyhogy szerintem életem álma vált valóra ezáltal" - mondta.

A Blikk szerint Fatima azt is hozzátette, hogy ezen az időszakon egyértelműen újonnan megalakult zenekara tudta keresztül vinni, és egyértelműen ez volt a jó a rosszban akkor az életében.

"Én soha nem voltam egy ilyen konfliktusban tevékenykedő vagy résztvevő ember, inkább próbáltam mindig így másfelé tendálni az energiáimat. Tényleg kerülöm a konfliktust és inkább a zenét szeretném előre hozni, meg azt az üzenetet, amit a zenémen keresztül szeretnék majd kommunikálni a közösségemnek" - tette hozzá.