Itt van Rubint Réka drámai vallomása

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Rubint Réka sok évvel ezelőtt még szenteste is tartott órát, amit a mai napig nagyon bán. A fitneszedző pont ezért idén hetekre mellőzi a munkát, a legfontosabb számára, hogy a szeretteivel lehessen.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka január 16-ig nem tart órát, legalábbis személyesen nem. Online edzőtárában az ünnepek alatt is találkozhatnak vele a tornázni vágyók.

Mára már azt vallom, hogy merjük megadni magunknak a pihenést, ami kijár nekünk" – mondta a Borsnak a fitneszedző, aki nem vonja meg magától a finom ünnepi ételeket.

"Nagyon szeretem a magyaros ízeket, de nem szoktam tartani az ünnepek alatti étkezéstől, mert a mértékletességen van a lényeg, és mára már az sem lehetetlen, hogy egészségesebb fogások kerüljenek a karácsonyi asztalra. A pihenés és az odafigyelt táplálkozás csodákat tehet mindenkivel, így nem érdemes aggódni."

A családanya elárulta, nagyon bánja, hogy értékes pillanatokat mulasztott el korábban, amiket nem lehet pótolni, ugyanis két éven belül mindkét szülőjét elvesztette.

Az időt nem tudod visszahozni, és meg kell ezeket a boldog pillanatokat teljes egészében élni, mert nagyon hamar elmúlnak..."