Így tölti az ünnepeket válása után Balogh Edina

Balogh Edina
Vágólapra másolva!
A Farm VIP sztárja, Balogh Edina 11 év házasság után vált el férjétől, Som Krisztiántól, így először nem családként ünneplik a karácsonyt. A színésznő két gyerekével tölti az ünnepeket, de egyáltalán nem szomorú, hogy így alakult, sőt, nagyon izgatott a közelgő programjaik miatt.
Vágólapra másolva!

Idén októberben jelentette be a válását nyilvánosan Balogh Edina, aki 11 év házasság után döntött úgy férjével, hogy külön folytatják az életüket. A házasságukból két gyerekük született, őket igyekeznek egyetértésben nevelni a továbbiakban. A Farm VIP sztárja nem szomorkodik, hisz még abban, hogy valaki mással is boldog lehet a későbbiekben, de néha még vannak rosszabb pillanatok.

Balogh Edina jelenleg a Farm VIP-ben látható tv2

A család most először tölti külön a karácsonyt, viszont a színésznő sok programot tervezett az ünnepi időszakra, amiket már nagyon vár, szerinte az idei lesz az egyik legjobb karácsonyuk.

Ráadásul mindkét bátyám piszok jól főz, így isteni finomakat is fogunk enni!" - magyarázta Balogh Edina, aki a bátyja vidéki nyaralójában ünnepli idén a karácsonyt az ő családjával. Ettől függetlenül nehéz, hogy 11 év után külön töltik az ünnepeket Som Krisztiántól, de könnyebbséget jelent számára, hogy családjára számíthat.

Sokkal kiegyensúlyozottabb és békésebb lesz ez az ünnep, mint az eddigiek, és szerencsére a gyermekekben sincsen rossz érzés amiatt, hogy nem együtt töltjük Krisztiánnal a karácsonyt" - zárta gondolatait a Borsnak Balogh Edina, aki azt is elárulta, hogy a szilvesztert egyedül tölti, hiszen a gyerekek akkor az édesapjuknál lesznek.

Balogh Edinának sikerült rendezni a kapcsolatát férjével, nincs köztük harag, de az ünnepeket nem együtt töltik Forrás: Som-Balogh Edina/Instagram