Így telt Krausz Gábor első szentestéje Tóth Gabi nélkül

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Tóth Gabi nyáron jelentették be, hogy elválnak, azonban mindketten leszögezték, hogy kislányukat békében, egyetértésben szeretnék neveleni a továbbiakban. Egyelőre úgy tűnik, hogy ebben jól együtt tudnak működni, és igyekeznek, hogy a kis Hannarózát minél kevésbé viselje meg a szülők válása. A séf megmutatta, hogyan telt az első karácsonya a szakítás óta, családja nélkül.
Vágólapra másolva!

Hosszú idő után először tölti külön az ünnepeket Krausz Gábor és Tóth Gabi, ami igen nehéz lehet a család számára. A sztárséf Ausztriában vállalt munkát egy új szállodalánc vezető séfjeként, de karácsonyra ő is hazatért. Most megmutatta, hogyan telt az első szentestéje a szakításuk után, viszont nem maradt magára, ugyanis kislánya, Hannaróza vele ünnepelte a szentestét.

A sztárséf korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben mutatta meg, hogyan töltötték kettesben az időt, az egyik képen egy kártyajátékot játszottak kislányával, a másik képen azt a pillanatot örökítette meg, ahogy Hannaróza boldogan bontja a karácsonyi ajándékokat a szépen feldíszített karácsonyfa előtt.

Krausz Gábor és kislánya először töltik kettesben a karácsonyt Tóth Gabi nélkül Forrás: Krausz Gábor Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.