Fájó döntést kellett meghoznia Falusi Mariannak Lang Györgyi halála után

FALUSI Mariann; LANG Györgyi egész alakos fotó EGÉSZSÉGÜGYI SEGÉDESZKÖZ énekesnő FOTÓ KÉPKIVÁGÁS kerekesszék Közéleti személyiség foglalkozása mozgáskorlátozott műsorvezető művész neonfelirat SZEMÉLY színésznő TÁRGY, Lang Györgyi, PA-DÖ-DŐ
Budapest, 2019. május 18. Lang Györgyi és Falusi Mariann énekes-műsorvezetők, a Pa-dö-dő együttes tagjai Lang Györgyi budapesti otthonában. MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, június 13-án, kedden délután tartották Lang Györgyi búcsúztatóját a Fővárosi Állat- és Növénykert előtt, mint kiderült a búcsúztatót maga az énekesnő tervezte meg korábban, így az ő akaratának megfelelően zajlott az esemény, melyen természetesen zenésztársa és legjobb barátnője, Falusi Mariann is részt vett, aki könnyek között mondott beszédet. A búcsúztatón elhangzottak alapján egy igazán fájó döntést kellett meghoznia Lang Györgyi halála után.
Vágólapra másolva!

Rengetegen búcsúztak a Pa-dö-dő egykori énekesnőjétől, Lang Györgyitől, aki május 20-án, késő délután halt meg otthonában. Egészégügyi állapota egyre romlott, de ő sosem adta fel, már a következő fellépésüket várta és tervezgette. Hozzátartozói elmondása szerint békésen távozott, csak szép csendben elaludt. Az énekesnő 66 éves volt.

Falusi Mariann és Lang Györgyi 39 éve ismerték egymást Forrás: MTI/Kleb Attila

Falusi Mariann nemcsak zenésztársa, hanem legjobb barátja, szinte testvére volt Langnak, akivel 39 éven át dolgoztak együtt. Rengeteg közös slágerük született a hosszú évek alatt, melyeket a mai napig sokan ismernek és szeretnek. Falusi Mariann is tudja, hogy közönségük töretlen és szeretnék még hallani a Pa-dö-dő slágereket, de ő képtelen folytatni társa nélkül.

"Györgyi halálával lezárult egy korszak, és a Pa-dö-dő dalai attól működtek, hogy azokat ketten adták elő.

- mondta Falusi Mariann egy közeli barátja. Az információt az énekesnő is megerősítette, bár nem mondta ki, hogy végleg lezárta a Pa-dö-dő-korszakát, de egyértelműen kifejezte, hogy nem képes már énekelni a közös dalokat.

Rengetegen búcsúztak Lang Györgyitől a Fővárosi Állat- és Növénykert előtt Forrás: Borsonline

"39 és fél különleges év volt, amit Györgyivel együtt töltöttünk, és azért ez elég hosszú és – én azt hiszem – hihetetlenül tartalmas volt" - mondta a Lang Györgyi emlékére szervezett búcsúztatón Falusi Mariann, aki egy elég friss élményt is megosztott az egybegyűltekkel, mellyel elárulta, hogy képtelen barátnője nélkül énekelni a slágereiket.

- idézi a könnyeivel küszködő énekesnő szavait a Blikk, akit egy beszélgetés után kértek meg arra, hogy énekelje el a Te vagy a legjobb dolog a héten című Pa-dö-dő slágert, de nem jött ki hang a torkán, csak zokogott, amikor felcsendült a dallam.

- tette hozzá Falusi Mariann, aki ezzel leszögezte, hogy nem énekli egyedül a közös slágereket a jovőben.

Falusi Mariann megható beszédet mondott zenésztársa búcsúztatóján Fotó: Polyák Attila - Origo