Horrorba illő dolog történt Tóth Andival, undorodva beszélt az esetről

Tóth Andi
Tóth Andi
Vágólapra másolva!
A visszavonuló énekesnő sokkos állapotban jelentkezett be a közösségi oldalán, hogy megossza borzasztó élményét a követőivel. Tóth Andi célja az volt, hogy felhívja az emberek figyelmét az esetre azért, hogy senkinek ne kelljen átélnie azt, amit neki kellett.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi magánkívül volt, amikor bejelentkezett Instagram-oldalán, hogy elmesélje a horrorba illő történetét, könnyes szemmel nézett a kamerába, amikor elkezdte a mondandóját. A felvétel elején még pofozgatta is magát, annyira sokkos állapotban volt. Történt ugyanis, hogy az énekesnő felszippantott egy százlábút, ami azért is viselte meg ennyire, mert saját bevallása szerint legjobban a férgektől és rovaroktól irtózik.

Ez egy kisebb fajta volt, és valószínűleg megbújt a szívószálban, én meg felszippantottam és még ízlelgettem, mondom, hm, ez mi? És még mozgott az ujjamban, kapálózott... Ha valaki ismer, tudja, hogy semmitől nem félek, csak a bogaraktól, a pókoktól, a százlábúaktól, még egy hangyától is undorodom... Ez benne volt a számban! Szóval, napi tanulság, hogy ha van ilyenetek, mossátok ki a szívószálat is, mert ezek megbújnak!" - mondta Tóth Andi, aki szörpöt csinált a fedeles, szívószálas poharába, amit bár elmosott, de a szívószálat nem öblítette ki.

Tóth Andi a videóban mutatja épp, hogy mekkora százlábú volt a szájában Forrás: Tóth Andi Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.