Magánéletéről mesélt a Sztárban sztár zsűritagja, Papp Szabi

TV2 Sztárban Sztár 2022 Papp Szabi
Vágólapra másolva!
Ritkán oszt meg magánéleti információkat a Supernem énekese, Papp Szabi, akit a közönség  a Sztárban sztár oszlopos tagjaként ismerhetett meg közelebbről. Az énekes már 2017 óta zsűrizi a versenyzőket és nagyon élvezi ezt a feladatot, bár ő maga elmondta, hogy sosem vállalná ezt énekesként. Most elárulta, milyen ember a kamerákon túl, elsősorban milyen férj és családapa szerepben.
Vágólapra másolva!

A Supernem frontember nemrég ünnepelte 47. születésnapját, de egyáltalán nem érzi a korát. Ő maga bevallja, hogy még most sem sikerült igazán felnőnie és valószínűleg sosem fog, de ezt nem bánja, mert így érzi jól magát.

Igazából negyvenéves koromtól kezdtem el magamat igazán jól érezni. Addig is elvoltam, de akkor valahogy minden más lett. Valójában én egy huszonéves hülye gyerek maradtam. Ugyanazok a dolgok szórakoztatnak, vagyis élvezem, hogy negyvenhét éves lettem. Nagyon nem érzem magam annyinak, de nem is foglalkoztat ez a kérdés" - kezdte a Borsnak Papp Szabi, aki mindig jókedvű és igyekszik másoknak is átadni ezt a pozitivitást.

Az énekes a magánéletében kétgyerekes édesapa, aki elmondása szerint otthon is ilyen laza, mint ahogy a közönség megismerhette.

Nálunk a családban is ilyen a hangulat és emiatt is nagyon szerencsésnek érzem magam. Én ebben a műsorban vagyok szigorú! Persze azért otthon próbálok következetes lenni, hiszen a két gyermekünket föl kell nevelni tisztességesen. Az a cél, hogy jó emberek legyenek. A mai világhoz elengedhetetlen, hogy azért egy kicsit komolyan is vegyük magunkat, de igyekszem a legkevesebb részt ráterhelni a családomra és a mindennapjaimra" - zárta gondolatait Papp Szabi, aki nem feltétlen a szigorban látja a gyereknevelés lényegét.

Papp Szabi már 2017 óta zsűrizik a Sztárban sztárban Fotó: Major Kata - Origo