Súlyos bűncselekményt követtek el Judy nevében

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31. Judy,
Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban írtuk, nehéz időszakon van túl Kiss Judy, akinek még év elején törték fel közösségi oldalait. Az egyre bonyolódó ügy túlnőtt az énekesnőn és az informatikusokon is, így kénytelen a rendrőség segítségét kérni, ugyanis óriási pénzbüntetésre számíthat azok miatt, akik visszaéltek a nevével.
Vágólapra másolva!

Korán örült Kiss Judy, amikor egy héttel ezelőtt visszaszerezték a hivatalos Instagram-fiókját, ugyanis a Groovehouse együttes oldalát ezidáig sem sikerült és egyre súlyosbodik a helyzet az illetéktelen felhasználók miatt.

Nem volt elég a hackercsapat számára, hogy

terrorista tartalmakat osztottak meg az együttes nevében, de most kiderült, hogy más felhasználók személyes és pénzügyi adatait is ellopták

az énekesnőhöz kapcsolható fiókon keresztül.

Eddig is hatalmas pénzügyi kárt jelentett Judy számára a történtek, mivel nem tudta teljesíteni partneri szerződéseit és megosztani a hirdetéseket, de most már adóssága is keletkezett a feltehetőleg vietnámi bűnözők miatt.

"Ha belépek az oldalamra, látom, hogy miket csináltak benne, milyen változásokat műveltek, milyen cégeket raktak bele.

Emiatt nekem is kötelességem van ezt jelenteni, így a holnapi nap lesz az, amikor a rendőrségre megyek majd, mert ha bármi történik, senki nem mossa le rólam, hogy nem én voltam, aki a kártyákat ráregisztrálta, ez annál már komolyabb ügy" - magyarázta a Borsnak Judy, aki haladéktalanul a rendőrséghez fordul a történtek miatt.

Judy az esetből tanulva mindenkit óvatósságra int, mert szerinte bárkivel megtörténhet hasonló eset. Az énekesnő azt javasolja, hogy ha bárki gyanús tevékenységet tapasztal azonnal forduljon szakértőkhöz, de legjobb, ha elsőként a rendőrséghez

Elképesztő károkat okozott a hackercsapat Judynak Fotó: Major Kata - Origo