A TikTok is másolja a közösségi médiás szenzációt

tiktok now bereal
Elsőként az USA-ban kezdi meg a BeReal klónjának tesztelését a TikTok
Vágólapra másolva!
Megkezdődött a szabad rablás, felvásárlás helyett mindenki klónozná a BeRealt.
Vágólapra másolva!

A jelek szerint véget értek azok az idők, mikor a nagy halak eszement összegekért igyekeztek gyorsan felvásárolni a közösségi médiát váratlanul letarolt legújabb szolgáltatásokat, az Instagramot követően most a TikTok is bejelentette a saját BeReal-klónját.

Elsőként az USA-ban kezdi meg a BeReal klónjának tesztelését a TikTok Forrás: TikTok

Aki még nem hallott volna róla, a BeReal egy hétköznapi valóságot tükrözni próbáló képmegosztó, amely a nap egy véletlenszerű pontján értesítést küld a felhasználóinak, hogy perceken belül készítsenek egy fotót, amely betekintést enged az adott pillanatban az életükbe. Mások fotóit csak azok láthatják, akik maguk is posztolnak képet.

A TikTok által ötletesen Now névre keresztelt BeReal-klón saját fület kap a mobilalkalmazás felületén, és annyiban tér el a lemásolt szolgáltatástól, hogy fotó helyett maximum 10 másodperces videókat is megoszthatnak a felhasználók, továbbá az előlapi és a hátlapi kamerával egyszerre kell felvételeket készíteniük.

A TikTok az USA-ban kezdi meg a következő hetekben a funkció tesztelését, a világ más régióiban pedig egyelőre nem kizárt, hogy dedikált mobilapp formájában válik majd elérhetővé a TikTok Now.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!