Félmilliárdos bírságot kapott Kim Kardashian

2018 Met Gala Horizontal
Kim Kardashian arrives for the 2018 Met Gala on May 7, 2018, at the Metropolitan Museum of Art in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute. The Gala's 2018 theme is “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination.” (Photo by Angela WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Elfelejtett szólni a követőinek, hogy fizetségért reklámozta az Instagramon a kriptovalutát.
Vágólapra másolva!

Megégette magát egy közösségi médiában megosztott hirdetéssel Kim Kardashian, az USA Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének tájékoztatása szerint a híresség elfelejtette nyilvánvalóvá tenni az instagramos követői számára, hogy pénzért hirdette az EMAX kriptovalutát egy történetben.

Őrült fizetséget kapott Kim Kardashian a rövidke reklámvideóért Forrás: AFP/Angela Weiss

Az emiatt indított eljárás során Kardashian ügyvédei jogi értelemben nem tagadták vagy ismerték el a vád jogosságát, helyette az ügy elsimítása érdekében beleegyeztek 1,26 millió dollár, bő 531 millió forint bírság kifizetésébe. Mint az eljárás során kiderült, Kanye West felesége 250 ezer dollárt, nagyjából 106 millió forintot kapott a nyúlfarknyi videóért, így erősen ráfizetősnek bizonyult az üzlet.

Az incidens ellenére persze nem kell félteni Kim Kardashiant, a luxuséletét minden nap a követői elé táró celeb nettó vagyonát 1,8 milliárd dollárra becsülik, aprópénz számára ez a büntetés.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!