Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra a közösségi oldalán árulta el a hírt.
Vágólapra másolva!

A TV2 idén újra műsorára tűzi közönségkedvenc kaland-realityjét, az Ázsia Expresszt. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő szuperprodukció forgatása még márciusban kezdődött el a Fülöp-szigeteken, majd Tajvanon folytatták a versenyt a részvevők.

Ördög Nóra nemrég jelentette be, hogy a többhetes küzdelem és forgatás véget ért, elhagyják Ázsiát.

Viszlát Tajvan, viszlát Ázsia Expressz 

- olvasható a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetében. 

Ördög Nóra, Ázsia Expressz
Fotó: Ördög Nóra / Instagram

Kik vágtak neki a kalandnak?

Az Ázsia Expressz új évadának sztárpárjai: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende, a műsorvezető változatlanul Ördög Nóra.

A kilencedik páros L.L. Junior és fiatal barátnője, Dárdai Blanka, ők azonban rejtélyes körülmények között, később csatlakoztak a csapathoz.

Mikor láthatják a nézők?

Ördög Nóra a jelenleg Siófokon zajló Media Hungary résztvevőinek üzent az Ázsia Expressz forgatási helyszínéről, Tajvanról, a videójából pedig hivatalosan is kiderült, hogy a most felvett ötödik évad mikor kerül képernyőre a TV2-n.

"Lassan a végéhez közeledik az eddigi legemberpróbálóbb Ázsia Expressz-évad forgatása. Tényleg csodálatos helyszíneken jártunk, ez minden fáradságért kárpótol bennünket, illetve nemcsak a gyönyörű helyszínek, hanem hogy milyen elképesztően kedvesek és befogadóak a helyiek. Ez így volt a Fülöp-szigeteken is, és így van itt Tajvanon is. A kilenc pár elképesztő elánnal küzd, nyilván, hiszen már tudják nagyjából, hogy mire vállalkoztak. 

Nagyon-nagyon elszántak, és a stáb is fantasztikus munkát végez, úgyhogy alig várjuk, hogy megmutassuk a végeredményt. Ez idén ősszel következik majd el TV2-n,

úgyhogy addig tartsatok ki, mi is ezt tesszük, már tényleg nincs sok hátra 

– mondta Ördög Nóra, jelezve egyúttal azt is, hogy a jelenlegi forgatás hamarosan véget ér.