Hatalmas pánik: a Next Top Model Hungary versenyzői teljesen kiborultak - képek

Vidéki Vivien, Next Top Model Hungary
Vágólapra másolva!
Sziszegő csótány, tarantula, kígyó, varangy, leguán, patkány – egyik állat sem olyan, amelyet az ember boldogan enged közel magához. A Next Top Model Hungary még versenyben lévő tizenegy szépsége sem lelkes, amikor kiderül, hogy nem csak egy fotón kell szerepelniük a korántsem aranyos állatokkal, hanem a fejükre, arcukra, nyakukra helyezik a nem mindennapi partnereiket. Sírásra azonban nem csak az extrém fotózás ad okot, hanem a villában uralkodó egyre nagyobb feszültség is.
Vágólapra másolva!

Öt küzdelmes héten vannak túl a Next Top Model Hungary versenyzői és a szépségekre az idő múlásával egyre szélsőségesebb kihívások várnak. A Magyarország következő topmodellje címet nem adják könnyen, az a lány juthat el a döntőig és nyerheti meg a versenyt, aki szépsége és tehetsége mellett minden helyzetben alázatosan a célra összpontosítva, saját érzésein és olykor félelmein uralkodva a maximumon teljesít. A helyzetet nem könnyíti meg, hogy a modell jelöltek otthonául szolgáló villa egyre többször hangos szócsaták helyszíne. Pedig a héten szüksége lesz mindenkinek a nyugodtságára, hiszen a lányokra váró fotózáson nem túl kameraérzékeny, és nem is túl kedves partnerekkel kell bizonyítaniuk rátermettségüket.

Axenete Vanessa, Ördög Nóra, Next Top Model Hungary
Fotó: TV2

A múlt heti legjobb, Vidéki Vivi előnyt élvez, hiszen ő döntheti el, melyik topmodell jelölt milyen állattal kénytelen kamera elé állni.

„Azokhoz a lányokhoz, akikkel konfliktusom van és kevésbé szívlelem őket, olyan állatot szeretnék tenni, amelyek kevésbé esztétikusak” – árulta el Vivi, aki igazán bevállalós, hiszen hiába a pók-iszonya, magának a tarantulát választotta a nem mindennapi fotózáson. „Mivel félek a pókoktól, ez egy jó lehetőség arra, hogy bizonyítsak magamnak is.”

Hatalmas az ijedség, Next Top Model Hungary
Fotó: TV2

Azt, hogy a lányok hogyan birkóznak meg a feladattal, legyőzi-e Hawa a békák iránti undorát, vagy Gabinak jelent nagyobb veszélyt a számára visszataszító csótányokkal való fotózás, az vasárnap este kiderül. Ahogy az is, hogy az egyre nagyobb feszültség és rivalizálás hova vezet.

Keveházi Lili, Next Top Model Hungary
Fotó: TV2