Patkányként lógatták fel az ellenfél edzőjét, botrányos jelenetek miatt nem kezdték el a focirangadót

BELGASOCCER VOETBAL FOOTBALL FOOT EUROPALEAGUE NOORWEGEN NORVEGI Horizontal
Sarpsborg's head coach Geir Bakke pictured during a training session of Norwegian Sarpsborg 08 FF ahead of their match against Belgian soccer team KRC Racing Genk, in Genk, Wednesday 12 December 2018. On Thursday 13 december, Racing Genk plays against Sarpsborg 08 FF on day six of the Europa League group stage in group I. BELGA PHOTO YORICK JANSENS (Photo by YORICK JANSENS / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Több perces csúszással kezdődhetett csak el a norvég labdarúgó-bajnokság vasárnap délutáni rangadója a Lillestrøm SK és a csapat legnagyobb riválisa, a Vålerenga között.

A halasztás oka az volt, hogy a hazai pályán játszó Lillestrøm fanatikusai

egy olyan molinót feszítettek ki a kezdő sípszó előtt, amelyen Geir Bakkét ábrázolták patkányként, kötélen felakasztva.

Bakke 2020-tól idén nyárig irányította a Lillestrøm együttesét, majd júliustól már éppen az ősi rivális Vålerenga vezetőedzője – így fogadták tehát visszatérésekor a norvég trénert.

A játékvezető és a csapatok addig nem voltak hajlandóak elkezdeni a találkozót, amíg a molinót el nem tüntették a szurkolók.

Végül pár perces csúszással elrajtolhatott a 25. fordulóban megrendezett meccs, amelyet a tavalyi kupadöntős Lillestrøm 2-0-ra tudott megnyerni. A hazaiak a sikerrel megerősítették a helyüket a középmezőnyben, míg öt fordulóval a bajnokság vége előtt a Vålerengát továbbra is a kiesés fenyegeti.