Az apját agyonrúgta, most a fiát vinné a Manchester Unitedhez

Soccer Champions League / Borussia Dortmund 2-1 Paris St. Germain. Dortmund close up jersey professional footballer head GAME Last 16 men ball sport European competition SPO 2019 professionals CL solo single SOCCER PLAYER first leg EUROPE Soccer football
Erling HAALAND (DO) gesture, gesture, blow your nose, Football Champions League, round of 16 first leg, Borussia Dortmund (DO) - Paris St. Germain (PSG) 2-1, on February 18, 2020 in Dortmund / Germany. Â | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Egy vasárnap esti tévéműsorban Roy Keane azt mondta, hogy a Manchester United csapatának azonnal meg kellene vásárolnia a Borussia Dortmund együttesétől a norvég Erling Haalandot.

A tévéadásban az volt a kérdés, ha csak egyetlen futballistát igazolhatna le az MU, akkor ki lenne az? Roy Keane szerint sokan erre Mbappét választanák, de ő nem ért ezzel egyet. Szerinte a Dortmundban játszó Erling Haaland lenne a legjobb választás a manchesteri csapat számára.

Kene szerint korábbi csapatának most mindenképpen csatárt kellene igazolnia. "Haaland az a játékos, aki egymaga képes meccseket eldönteni" - mondta.

Erling Haalandot szívesen látná Roy Keane a Manchester Unitedben Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Anke Waelischmiller/Sven Simon

Roy Keane és a Haaland család kapcsolata egészen különleges. Keane önéletrajzi könyvében is megírta, hogy bosszúból rúgta le Alf Inge Haalandot, a helyi rivális Manchester City norvég játékosát egy 2001-es mérkőzésen. Keane ezzel szerzett elégtételt egy három évvel korábbi szabálytalanságért, ami több hónapos kényszerpihenőt jelentett számára, s amit Erling Haaland apja okozott neki.

Amikor a tévéadásban megkérdezték Keane-t erről az esetről, a következőket mondta: "Azt akartam, hogy fájjon neki, de soha nem volt szándékomban bántani. Számomra nagy különbség van abban, hogy valakinek fájdalmat okozok és abban, hogyha bántom."

Forrás