Elkelt Kaley Cuoco kaliforniai birtoka

Vágólapra másolva!
Majdnem egy évvel azután, hogy árulni kezdte, Kaley Cuoco végre eladta Agoura Hills-i, kaliforniai otthonát. A színésznő eredetileg 2023 júniusában 7 millió dollárért jegyezte be a Los Angeles környéki ingatlant, majd több árcsökkentést követően a múlt héten 5,475 millió dollárért kelt el.
Vágólapra másolva!

Kaley Cuoco amerikai színésznő, egészen fiatalkora óta már a kamerák előtt van, reklámokban is feltűnt, utána sorra kapta a jobbnál-jobb szerepeket. Kaley 6 éves korában kezdett el modellkedni. Hat különböző Barbie reklámban szerepelt. A magyar közönség a Bűbájos boszorkák című sorozat egyik főszereplőjeként ismerhette meg, az utolsó évadban Billie karakterét játszotta. 2007-től 2019 januárjáig az Agymenők című sorozatban alakította Pennyt. 2022 májusa óta Tom Pelphrey színész párja. 2022 októberében Instagrammon bejelentették, hogy gyereket várnak. 2023. március 30-án megszületett lányuk, aki a Matilda Carmine Richie Pelphrey nevet kapta. 

 Kaley, Cuoco,  KaleyCuoco,
Kaley Cuoco színésznő
Fotó: Photo by Robin L Marshall/Getty Images / Photo by Robin L Marshall/Getty Images

Majdnem egy évvel azután, hogy árulni kezdte, Kaley Cuoco végre eladta Agoura Hills-i, kaliforniai otthonát. A színésznő eredetileg 2023 júniusában 7 millió dollárért jegyezte be a Los Angeles környéki ingatlant,  majd több árcsökkentést követően a múlt héten 5,475 millió dollárért kelt el. Cuoco még így is bezsebelt némi nyereséget az adásvétellel, hiszen ő 2022. áprilisában 5,25 millió dollárt fizetett érte. A Santa Monica-hegység térségében fekvő, 2020-ban épült, kortárs stílusú kúria 8,92 hektáron fekszik. 

Az 524,5 négyzetméteres házban négy hálószoba és négy fürdőszoba található, a belső terek fehér falakat vegyítenek fa elemekkel, a mennyezet pedig több mint három méter magas. A házból hatalmas ablakokon lehet gyönyörködni a kinti hegyvidéki tájban. A Fleetwood ajtók lehetővé teszik a beltéri és kültéri élet közötti könnyű közlekedést. A belső kényelmi szolgáltatások közé tartozik egy vadonatúj borfal, egy újonnan hozzáadott mosogatóval ellátott bár, egy edzőterem, és egy olyan helyiség is, ami akár házimozi szobaként is hasznosítható.

image

Az otthon konyhája, amely egy nagy központi szigettel rendelkezik, egy szabadtéri lakótérre nyílik. A szabadban egy 14 méter hosszú, végtelenített medence is található, spa-val, grillezővel és tűzrakóhellyel, valamint napozóágyakkal. 

A 38 éves Cuoco nem ment messzire – az Architectural Digest szerint 2023-ban vásárolt egy modern, ranch stílusú házat Thousand Oaksban 6,4 millió dollárért. Cuoco egy farmot is birtokol Thousand Oaksban lovak és mentett állatok számára. 

Forrás: Mansion Global