Féltékenységből gyilkolta meg feleségét egy férfi az esküvőjén

Vágólapra másolva!
A házasság, az esküvő napja a legtöbb ember életében a legnagyobb boldogságot jelenti. Hangsúlyozzuk, a legtöbb esetben, ugyanis olykor előfordul, hogy a lakodalom tragédiával végződik. Olyan eseteket mutatunk be, amikor a féltékeny férj, vagy az elhagyott szerető gyilkolt. Minden eset brutális gyilkosságba, volt, hogy tömegmészárlásba torkolt.
Vágólapra másolva!

Lelőtte menyasszonyát, majd öngyilkos lett

A 29 éves Chaturong Suksuk és a 44 éves Kanchana Pachunthuek tavaly novemberben házasodtak össze Thaiföldön. A férj, az egykori parasportoló és katona, az esküvő egy pontján hirtelen magára hagyta a násznépet, majd egy fegyverrel a kezében tért vissza,

amivel lelőtte feleségét, 62 éves anyját és 38 éves nővérét, ezután pedig öngyilkos lett. 

Két vendéget is eltalált, akiket olyan súlyosan megsebesített a fegyverrel, hogy kórházba kellett őket szállítani. Egyikük életét már nem lehetett megmenteni, ő is meghalt. 

A rendőrség később beszámolt róla, hogy Chaturong lerészegedve gyilkolt, azonban az indítékát nem sikerült kideríteni. Viszont az kiderült, hogy a fegyvert az esküvő előtt egy évvel vásárolta. 

A menyasszony néhány rokona elmondta, hogy a pár összeveszett az esküvőn, mert a férj elbizonytalanodott a házasságukkal kapcsolatban a nagy korkülönbség miatt.

 

Véletlenül gyilkolt a vőlegény

Jordániában egy esküvőn mikor az énekes felment a színpadra, hogy köszöntse a házaspárt a vőlegény a helyi szokásoknak megfelelően egy puskával a levegőbe kezdett lőni. Azonban a férfi nem volt elég figyelmes és lelőtte az énekest. 

A zenész szörnyet halt a színpadon. 

esküvői gyilkos, illusztráció
A vőlegény véletlenül lelőtte a zenészt. 
Fotó:  Pixabay.com 

Az esküvő előtti napon lőtte le vejét

Egy 89 éves vadász az esküvő előtti reggelen lőtte le 57 éves vejét a családi házukban Mooskirchenben. A rendőrök és mentősök hamar ellepték a környéket, miután a szomszédok hallották a lövéseket és riasztották a hatóságokat. 

Az apa vélhetően öngyilkos lett a gyilkosság után. 

A lövések annyira hangosak volt, hogy a polgármester is hallotta azokat, aki azonnal a helyszínre sietett. A falu vezetője lemondta a család több mint 50 éve élt a településen, a vadász nagyon aktív közösségi életét élt, azonban egy ideje látszott rajta, hogy furcsán viselkedik. 

A szomszédok beszámoltak róla, hogy csak idő kérdése volt mikor őrül meg teljesen.

 

Bomba a nászajándékban

Egy indiai esküvőn meghalt a vőlegény és annak testvére, miután az esküvőn felrobbant egy bomba, ami egy zenegépbe volt elrejtve. Az esküvőre a menyasszony volt barátja is hivatalos volt a féltékeny férfi robbantott

A férj, Hemendra Merawi azonnal szörnyet halt. 

esküvő, bomba, zenegép
Két ember meghalt a zenegépbe rejtett bomba miatt.
Fotó:  Pixabay.com 

A vőlegény testvére is közel volt a robbanáshoz, őt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, de az életét nem tudták megmenteni az orvosok. 

A robbanásban többen megsérültek, köztük egy 18 hónapos csecsemő és másik négy családtag is. 

 

Ki mondta az igent és gyilkolt

Oroszországban a 25 éves Stepan Dolgikh esküvőjük napján, az ünneplő tömeg előtt verte halálra 36 éves feleségét, Oksana Poludentsevát. 

Később kiderült, hogy a férj részegen támadt a feleségére akit puszta kézzel ölt meg, majd a holttestet tovább ütötte-verte, majd egy folyóba dobta.

ököl, kéz, verekedés, erőszak
A kép illusztráció.
Fotó: Pixabay

 

A férfi azért gyilkolt, mert féltékeny lett a nőre, ugyanis azt gondolta felesége megcsalja őt. 

A rendőrség a férfit a helyszínen elfogta, aki beismerte a gyilkosságot. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!