Dzsudzsák elismerte, hogy az arabokhoz igazolhat

Dzsudzsák Balázs fényképez Ferihegyi repülőtér HÉTKÖZNAPI Közéleti személyiség foglalkozása KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY mobiltelefon MŰSZAKI ESZKÖZ repülőgép sportoló SZEMÉLY TÁRGY utasszállító
Budapest, 2016. június 7. Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, a magyar labdarúgó-válogatott tagja indulás előtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér I-es terminálján 2016. június 7-én. Az Eb-re 44 év után kijutott válogatott június 14-én Ausztriával játszik Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izland, végül június 22-én, Lyonban Portugália lesz az ellenfele. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az al-Vahda a honlapján jelentette be, hogy aláírt hozzájuk Dzsudzsák Balázs, maga a focista viszont azt mondta, hogy csak hétfőn utazik az Egyesült Arab Emírségekbeli klubhoz.

A bajnokság előző kiírásában a harmadik helyen végző al-Vahda honlapján azt írják, hogy a 82-szeres magyar válogatott szélső előző csapatával, a török Bursasporral és magával a játékossal is megegyeztek.

Ha Dzsudzsák átmegy a kötelező orvosi vizsgálaton, máris életbe lép a megegyezés. A hírek szerint az al-Vahda 3 millió eurót fizetett a török klubnak.

A játékos a magyar szövetség honlapján elmondta: a kluboknak valóban sikerült megegyezniük a vételárról és neki is tetszik az al-Vahda ajánlata, de még nem végleges a klubváltása.

"Csak hétfőn utazok el Abu-Dzabiba, ahol találkozom a klub vezetőivel és egy orvosi vizsgálaton is átesek.

- nyilatkozta Dzsudzsák.

Dzsudzsák nem marad Európában? Forrás: Polyák Attila

A 29 éves Dzsudzsák az előző szezonban írt alá a Bursasporhoz, ahová a Dinamo Moszkvától érkezett, de nem ment neki a játék, és gyorsan a bukdácsoló csapat egyik bűnbakja lett. Az Európa-bajnokság előtt-alatt már a törökök is azt hangoztatták, hogy ha érkezik megfelelő ajánlat az Európa-bajnokságon két gólt (mindkettőt a későbbi Európa-bajnok Portugália ellen) szerző focistáért, akkor távozhat.