Így készült a Tankcsapda legújabb klipje - exkluzív videó

Tusnádfürdő, Tusványos, Erdély, fesztivál, koncert, erdélyi fesztivál, Tankcsapda, koncert, 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor,
Tusnádfürdő, 2022. július 20. Sidlovics Gábor, a Tankcsapda zenekar koncertjén a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor nulladik napján az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 19-én. MTI/Veres Nándor
Vágólapra másolva!
Lukács Laciék a MOL Toronyban forgattak klipet, ahová kizárólag a Kultúrnemzet stábja jutott be! A Pesten megjelent Isten című dal szerda délelőtt hallható először a Rocker Rádióban, a klippremier szerda este 8-kor lesz a zenekar Youtube csatornáján, és a dalt természetesen pénteki Budapest Park-beli koncertjén is eljátssza majd a zenekar.
Vágólapra másolva!

Exkluzív tudósításra kapott lehetőséget a Mediaworks kulturális divíziója, a Kultúrnemzet stábja, ugyanis egyedüli médiumként ott lehetett a Tankcsapda új klipjének forgatásán. A Pesten megjelent Isten című dalhoz a debreceni zenekar egy igen izgalmas helyszínt választott: a MOL Campus épületét, ahol hasonló forgatásra eddig még nem volt lehetőség.

A különleges helyszín különleges technikákat is megkívánt a stábtól, Lévai-Hangyássy Bence gyártásvezető például elmondta, hogy olyan dróntechnikát kellett alkalmazniuk, ami száz méter magasban is jó kameraképet tud adni.

És hogy miért volt erre szükség?

Egy ablakmosós jelenet kedvéért ugyanis Lukács Laci több órahosszán keresztül lógott 120 méter magasban. Persze, mint kiderült, a Tankcsapda frontemberének ez nem jelentett nehézséget, tériszonya sincs, hiszen egy évtizedig ejtőernyőzött.

– mondta stábunknak Sidi, a Tankcsapda gitárosa, aki arról is beszélt, miért épp ezt a dalt választották.

A Tankcsapda – ahogy előző klipjénél, az Ez a nap az a nap címűnél is – a FINAL Productions csapatával dolgozott.