Bemutatták a Camilla királyné Barbie-babát

Camilla királyné Barbie-baba
Camilla királyné Barbie-baba
Vágólapra másolva!
A Women of the World rendezvényen a Buckingham-palotában leplezték le a Camilla királynéról mintázott legújabb Barbie-babát. III. Károly felesége el volt ragadtatva, hogy végre neki is van Barbie-baba képmása.
Vágólapra másolva!

Camilla királyné kapott egy saját képmását ábrázoló Barbie-babát, ami mint mondta legalább 50 évvel fiatalította meg őt. III. Károly király felesége a Buckingham-palotában megrendezett Women of the World (WOW) rendezvény házigazdája volt.

A Camilla királynét ábrázoló Barbie-baba királykék Fiona Clare-ruhát, Amanda Wakeley fekete kabátot, Eliot Zed cipőt, valamint Launer kézitáskát és Van Cleef & Arpels karkötőt visel. 

Camilla, királyné, Barbie, baba,
Camilla királyné és a Barbie-baba képmása
Fotó: AFP / Britain's Queen Camilla holds a Barbie doll in her image during a reception to celebrate International Women’s Day and mark the end of the Women of the World (WOW) Girls Festival Bus tour at Buckingham Palace, central London, on March 12, 2024. (Photo by Paul Grover / POOL / AFP)

A királynét, aki 2015 óta tölti be a WOW elnöki tisztségét, Mathilde, a belgák királynője és Gloucester hercegnéje kísérte végig a WOW Girls fesztiválbuszon, amit a Barbie-babákat is gyártó Mattel cég szponzorált. Ez egy olyan átalakított busz, amiben egy hangstúdió és egy könyvtár is helyet kapott. Ez az iskolákat látogatja meg azzal a céllal, hogy népszerűsítse a nemek közötti egyenlőséget a fiatalok körében. 

Krista Berger, a Mattel-nél a Barbie-kal és más babákkal foglalkozó részleg senior alelnöke Los Angelesből repült Londonba, hogy átadhassa a Camilla királyné Barbie-babát a brit uralkodó feleségének. 

Sarah Allen, a Mattel brit részlegének PR managere elmondta, hogy a Barbie elkészülte előtt egyeztettek a királynéval, hogy mit szólna hozzá, ha neki is lenne saját Barbie-babája, és kikérték a véleményét, hogy mit viseljen ez a baba. 

A királyné a Buckingham-palota biliárdtermében találkozott néhány kiválasztott gyerekkel, majd átment a Bow room-ba, ahol olyan híreségekkel fotózkodott együtt, mint Helen Mirren, az egykori Spice Girl Melanie Brown és a lánya Phoenix Brown, Kelly Holmes, Emma Barnett, Maggie Aderin, Natasha Kaplinsky, Lawrence of Clarendon bárónő és Rachel Riley.

Forrás: Mirror