Anettnek hiányzik egy partner

Vágólapra másolva!
A csinos szőkének nem könnyű a helyzete a Villában: Leóval barátkozna, de nem teheti. Anett anyukája szerint a kezdeti, ellenséges légkör enyhült, de még mindig nem az igazi.
Vágólapra másolva!

Milyen az élet a lány nélkül?
- Szomorú, mert látom, hogy nem érzi jól magát. De ezt a játékot ő választotta, végig kell csinálnia.

Mi a baj?
- Nem tud feloldódni, mert nincs partner. Leóval lehettek volna jobb barátok, de Ágica közbelépett, féltékeny lett. Anett valószínűleg ezért is szavazott Ágira. A lányom megoldotta a többiekkel való problémáját, de mivel Ágica maga sem tudja, mit akar, akkor Anett honnan tudhatná? Anett kreatív játékokban lehetne erős, így azt tanácsolnám neki, hogy legyen aktívabb.

Forrás: RTLKLUB

Nehéz volt a kezdet.
- Ahogy őt fogadták a Villában, az komoly csapás volt a számára. Ilyen furcsa helyzetben még soha nem volt, ilyen ellenséges légkör még nem fogadta sehol. Idővel persze jóban lehet másokkal is. Anett nem pityergős típus, itt viszont már kétszer láttam sírni. Ez arra utal, hogy nagy feszültség lehet benne.

A benti lányokat látni fogja a játék után?
- Nem fog ezekkel a lányokkal találkozgatni. A jelenetek ellenére pont Ágica lehetne az, akivel jól kijönne. Nekik hasonló a mentalitásuk. De nem lehet tudni semmit biztosra, a tegnapi kijelölésig is sok meglepetés volt a játékban.

Mi lesz pénteken?
- Szerintem Pandorától Indián biztosan kap kendőt, de ő egy kiszámíthatatlan lány. Anett is kihívott lehet. Segalt amúgy sajnálom, ő nagy veszteség a Való Világnak. Ennek ellenére, hogy milyen figura volt, ő csinálta a műsort, nem csak tespedt. Anettnek is erős támasz volt az első napokban, de nem lett volna köztük semmi. Ha Segal úgy közeledett volna, akkor a barátság is hamar megszakadt volna.

Melyik Való Világban érezte volna jól magát a lány?
- Talán a VV1-ben jobb lett volna neki. Az biztos, hogy a korábbi sorozatokban nem volt ennyi feszültség, kibeszélés és furkálódás.