Így érzi magát durva balesete után Zámbó Krisztián

Zámbó, Takács
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, súlyos sérüléseket szenvedett nemrég Zámbó Krisztián, akit barátnője, Takács Zsuzska ápol azóta is. Most elárulta, hogyan érzi magát az énekes a balesete után.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz leendő sztárja, Zámbó Krisztián április végén jelentkezett be közösségi oldalán a rossz hírrel, hogy súlyos balesetet szenvedett.

44 éves vagyok, és az első törésem megvolt... Soha életemben nem estem el biciklivel, de sikerült.

Végig törés... De ettől függetlenül a fellépéseket nem hagyom abba, úgyhogy így fogok fellépni a színpadon" - jelentkezett a kórházból akkor Zámbó Krisztián, akiről az a hír terjedt, hogy feladata az Ázsia Expresszt, ezért  a videó után kitett egy újabb lapozható bejegyzést az Instagramra csupa olyan fotóból, amelyek róla és a testvéréről készültek Ázsiában.

Soha nem adnám fel! Ősszel figyelj!

- írta a fotók mellé, azóta viszont nem adott sok hírt magáról, hiszen nagyon nehezen épül fel a biciklibalesete során szerzett sérüléséből.

Ázsiaexpressz
Zámbó Krisztián azt állítja, nem adta fel a küzdelmet az Ázsia Expresszben

Szerencséjére ott van vele Takács Zsuzska, akivel bár hullámzó a kapcsolatuk, mindig támogatják egymást, és végül mindig egymás mellett kötnek ki.

Nehéz elviselni ezt a semmittevést, de ennek ellenére a fellépésekre valahogy mindig eljutok. A szerelmem folyamatosan ápol engem.

De a legnagyobb probléma, hogy nehezen tudunk együtt aludni, mert ő folyton attól fél, hogy ráfekszik, én pedig nem tudok miatta aludni. Úgyhogy két-két és fel hete alig alszunk együtt, mert vagy én alszom a nappaliban vagy ő, és már nagyon hiányzik" - mondta a napokban Zámbó Krisztián, aki elárulta, hogy a gipszet már levették a kezéről, viszont ekkor derült ki, hogy csuklója is eltörött, nemcsak a könyöke.

Mivel Takács Zsuzska számára is nagyon nehéz ez az időszak, sokan kérdezik tőle a közösségi oldalán, hogy ő hogy bírja az ápolást.

Köszönöm szépen, jól vagyok, megkezdődött a szezon a fellépések szempontjából, úgyhogy rengeteget megyünk, dolgozunk.

Kicsit most megnehezíti a mindennapjainkat, hogy Krisztián eltörte a könyökét és a csuklóját, de szerencsére már kifelé jön a dologból”- árulta el követője kérdésére korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben a Farm VIP egykori sztárja, aki most egyedül kell ellássa azokat a feladatokat, amiket eddig ketten csináltak, így a házimunkára kevesebb ideje jut. Takács Zsuzska a kérdésekre válaszolva megerősítette, hogy már jobb a helyzet, és párja is hamarosan felépül.