Ördög Nóra fontos üzenetet küldött az Ázsia Expressz forgatásáról

Ördög Nóra, Ázsia Expressz
Fotó: Instagram/Ördög Nóra - fotó: Jeremiás Attila
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra Tajvanról üzent a TV2 nézőinek, kiderült, hogy mikor kerül képernyőre az Ázsia Expressz következő évada.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra a jelenleg Siófokon zajló Media Hungary résztvevőinek üzent az Ázsia Expressz forgatási helyszínéről, Tajvanról, a videójából pedig hivatalosan is kiderült, hogy a most felvett ötödik évad mikor kerül képernyőre a TV2-n.

"Lassan a végéhez közeledik az eddigi legemberpróbálóbb Ázsia Expressz-évad forgatása. Tényleg csodálatos helyszíneken jártunk, ez minden fáradságért kárpótol bennünket, illetve nemcsak a gyönyörű helyszínek, hanem hogy milyen elképesztően kedvesek és befogadóak a helyiek. Ez így volt a Fülöp-szigeteken is, és így van itt Tajvanon is. A kilenc pár elképesztő elánnal küzd, nyilván, hiszen már tudják nagyjából, hogy mire vállalkoztak. Nagyon-nagyon elszántak, és a stáb is fantasztikus munkát végez, úgyhogy 

alig várjuk, hogy megmutassuk a végeredményt. Ez idén ősszel következik majd el TV2-n,

úgyhogy addig tartsatok ki, mi is ezt tesszük, már tényleg nincs sok hátra" – mondta Ördög Nóra, jelezve egyúttal azt is, hogy a jelenlegi forgatás hamarosan véget ér. 

Nézze meg videón a bejelentést!

Miért volt embert próbáló a forgatás?

Az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása kezdettől fogva nehézségekbe ütközött: először a stábbusz balesetezett, aztán cunamiriadó miatt aggódhattak a szereplők és a készítők, akiknek ezt követően pedig erdőtűz miatt kellett változtatniuk a műsor menetrendjén.

A stáb a napokban is drámai pillanatokat élt át, hisz az éjszaka közepén földrengésre ébredtek. Ördög Nóra korábbi Instagram-videóján látható volt, hogy a műsorvezető már este kapott riasztást a telefonjára földrengésről, majd éjszaka is felébredt több rengésre. Kimondottan ijesztő volt számára, ahogy az egész épület kilengett, a hotelszoba falai nyikorogtak – a helyiek azonban többnyire nyugodtak maradtak, hozzá voltak szokva a hasonló helyzetekhez.

Kik a szereplők?

Az Ázsia Expressz új szezonjában kilenc pár indult útnak, hogy a Fülöp-szigeteken és Tajvanon versenyezzen különféle feladatokban, hajszákban. A versenyt az alábbi párosok kezdték el:

  • Till Attila és Stohl András
  • Mikes Anna és Krausz Gábor
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István
  • Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv
  • Sáfrány Emese és Béres Anett
  • Jolly és Szuperák Barbara
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián
  • Zsigmond Angéla és Mészáros Bende

A kilencedik páros L.L. Junior és fiatal barátnője, Dárdai Blanka, ők azonban rejtélyes körülmények között, később csatlakoztak a csapathoz.