A Megasztár fiatal énekesnője a terhességéről mesélt

Patai Anna
Vágólapra másolva!
A Megasztár fiatal tehetsége még márciusban jelentette be, hogy első gyermekét várja.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo már korábban írt, első gyerekét várja a megasztáros Patai Anna, férjével, Pallus Bencével együtt. Mint kiderült, a babát nagyjából november óta tervezték, úgyhogy nagyon várják már, hogy szülők legyenek.

Az énekesnő már a második trimeszterben jár, és energikusabb, mint valaha. 

"Nagyon jól érzem magam, szerencsére ebben a szakaszban is minden a legnagyobb rendben van. Már azért szépen elkezdett növekedni a pocakom, úgyhogy nagyon cuki. Nagyon boldogok vagyunk, és ez egy csodálatos időszak nekünk. Hála istennek semmilyen rosszulléttel nem küzdök, és nem is küzdöttem, úgyhogy én a szerencsés kismamák közé tartozom. 

Nagyon energikus vagyok, szokták mondani, hogy a második trimeszterben újra erőre kapnak a kismamák, és ez tényleg így van

 - mesélte lelkesen a Megasztár egykori felfedezettje, aki a terhessége alatt olyan ételt is megkívánt, amit ezelőtt ritkán fogyasztott.

"Ami számomra újdonság, az a tonhal. Eddig nem igazán ettem tonhalat, nem mondom, hogy soha, de nem tartozott a kedvenceim közé. Így a második trimeszterben, viszont nagyon sokat eszem, mert nagyon jól esik. 

 

Bár szívesen ennék kaviárt vagy rákot is, de arra azt mondják, hogy nem szabad, úgyhogy ezekkel megvárom, hogy megérkezzen a pici 

- árulta el. 

Korábban kifejtette, hogy a szülésig dolgozni fog, ugyanis rengeteg fellépése van,  sűrűek a mindennapjai. 

Aktívan telnek a napjaim, születnek az új dalok, rádióban műsort vezetek, fellépni is megyek, például már a jövő héten. 

Viszont arra is figyelek, hogy pihenjek. Mindig hagyok rá időt, hogy délután szusszanjak egyet, és feltöltődjek energiával. Jól bírom a fellépéseket, oké, hogy látszik a pocakom, de még nem olyan hatalmas. Tényleg jól érzem magam, és ezeket örömmel vállalom el - nyilatkozta a Borsnak. 

A Megasztárral lett ismert

A most 24 éves lány még 2010-ben a Megasztár zenei tehetségkutató műsor révén vált országszerte ismertté. A TV2 sikerműsora után indult be igazán a karrierje: sorra kapta a színházi felkéréseket, és jelentek meg saját dalai, videóklipjei, majd 2012-ben megjelent róla egy könyv Patai Anna - Álmok útján címmel.