Meglepő titkot árult el magáról a TV2 sztárja

Gál Boglárka, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja a közösségi oldalán árult el titkokat magáról.
Vágólapra másolva!

Pénteken véget ér a TV2 nagysikerű műsora, a Házasság első látásra, ahol hat pár keresi a szerelmet.

A reality egyik szereplője, Bogi a közösségi oldalán kevés pozitív hozzászólást kap, azonban nemrég úgy döntött, hogy az Instagram-történetében válaszol pár kérdésre.

A követői ezúttal arra voltak kíváncsiak, hogy milyen érzés volt viszontlátnia magát a televízió képernyőjén, azonban meglepő választ kaptak.

"Szeretném a külsőségekre alapozni ezt a választ. Rossz és bizarr.

 Mikor azt hiszed, hogy jó nő vagy, aztán meglátod magad a tévében...

Azt gondolom, hogy nem áll túl jól nekem a full HD, de néha tök jól néztem ki szerintem is. Ilyen szempontból egész kritikus vagyok, úgyhogy nem volt akkora gond. 

Egy kicsit rágcsáló fejem van, amit viszont mindig is tudtam. 

Az egyik kedvenc kommentem a patkányfejű k@rva volt, amivel egyet tudok érteni, bár a k@rvában nem vagyok biztos. De tényleg annyira rágcsáló fejem van... Tudtam azt is, hogy az arcomra kiül az arrogancia meg a flegmaság, de hogy ennyire?! Esküszöm nincs emögött semmilyen negatív szándék, egyszerűen ilyen az arcom" fejtette ki.

A műsorban a fiatal lány bevallotta, hogy érintésfóbiája van, ezért nehezebben fogadta férje, Geri közeledését, ugyanis nemcsak a szituáció volt idegen tőle, de akkor még a férfi sem állt olyan közel hozzá, hogy fogadja az érintéseit.

Nyilvánvalóan a megfelelő ember ölében én is puha kiscicaként dorombolok. 

Ez egy olyan történet, hogyha elég közel vagy a lelkemhez, akkor nem zavar, hogy taperolsz. Nyilván én is taperolni foglak. Nálam ez többtényezős dolog: főleg szavakkal kerülök közel másokhoz" - magyarázta.

Az esküvőjén kiborult

A rendkívüli feszített, terhelt szituáció annyira megviselte a fiatal lányt, hogy az esküvő után is zokogásban tört ki, majd kiviharzott a teremből.

"Nem sírhatok, ki vagyok sminkelve. Jaj istenem! Nem lesz baj, ne lesz baj! Jó lesz minden! 

Pont van egy depi epizódom, és nem megy el! Nagyon rosszkor jött ez most. Nem számítottam rá, és nagyon rossz!

Kicsit pánikolok, meg túl sok minden van. Ez egyszer csak jött, de nem tudom miért" - vallotta be könnyek közt Bogi az esküvője után.