Így él Amerikában a TV2 korábbi műsorvezetője

Budavári Fülöp
Fotó: Instagram/Budavári Fülöp
Vágólapra másolva!
Budavári Fülöp egy ideje Los Angelesben építi a karrierjét, ottani mindennapjairól mesélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár és a Ninja Warrior riportere, a Farm VIP-ben is látott Budavári Fülöp Los Angelesbe költözött, idővel az Egyesült Államokban is szeretne műsorvezető lenni – egyelőre azonban inkább "csak" modellkedik, a nyelvet tanulja.

"Mindig is az volt a célom, hogy Amerikában legyek műsorvezető. Amikor kiköltöztem, senkit nem ismertem odakint. Vettem egy repjegyet, és lefoglaltam egy szállást egy hónapra. Az elején nehéz volt, mert nem voltak barátaim, de szerencsém volt, mert jóban lettem egy DJ-vel, és sok mindenkinek bemutatott. 

Mondhatom, hogy mára már több barátom van Kaliforniában, mint otthon.

Szerencsére a nyelvismeretem már akkor is viszonylag jó volt, illetve alapvetően is nyitott személyiségem van, ezért a beilleszkedéssel nem voltak nagy problémáim. Azt szoktam mondani az olyan ismerőseimnek, akik Amerikába költöznének, hogy alapvetően az tud könnyen beilleszkedni egy adott országban, aki az adott nyelven vicces tud lenni” – mondta a Story magazinnak.

Több divathéten is szerepeltem modellként, illetve jó néhány magazinnal volt közös fotózásom.

A napjaim gyakran rutinszerűen telnek. A reggelei­met online meetingekkel szoktam indítani az otthoni vállalkozásom miatt. Ezt az edzés követi, majd iskola és általában még egy edzés délután is. Ezek után gyakran esténként még egy-egy partira, eseményre is el szoktam menni, ahova meghívást kapok" – tette hozzá a mindennapjairól Budavári Fülöp, akinek a család mellett a Túró Rudi hiányzik a legjobban Magyarországról.