Radics Gigi drámai bejelentése a titokzatos szakításáról

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Radics Gigi szakított kislánya édesapjával, Mikus Áronnal, erről nyár végén számoltunk be. Az énekesnő azóta sem nem árulta el, pontosan miért döntött így. Most viszont arról beszélt, hogy természetesen nagyon nehéz volt számára az az időszak, amikor új életet kezdett.
Vágólapra másolva!

Radics Gigi most kivételesen mesélt arról az időszakról, amikor kislányával különköltöztek gyereke apjától.

Nem így terveztem, és nem is ilyen mintát hozok, a szüleim a legszebb párkapcsolatban élnek, amit valaha láttam. Szerencsére apuék megértők voltak velem, egy szóval sem mondták, hogy maradjak benne valamiben, amiben nem érzem jól magam. Mellém álltak, támogattak, ahogy az éneklésben is kislánykorom óta. Nagyon hálás vagyok nekik" - mondta az énekesnő, aki elhatározta, hogy mostantól egy kicsit óvatosabb lesz az emberekkel. "Elfáradtam. Különösen a médiafelhajtást viselem már nehezen. A tévében, újságokban folyton jó képet kell vágni, mosolyogni, mintha minden rendben volna, pedig lehet, hogy a mélyben éppen dúlnak a viharok.

Úgyhogy azt hiszem, a jövőben meghúzom a határaimat. Szerencsére nekem van hová visszahúzódnom, ahol csupa szeretet övez, és nem kell minden lépésemre ügyelnem" - zárta a Nők Lapjának adott interjújában az édesanya.

Forrás: Radics Gigi/Instagram