Felforgatta Krisz Rudi életét a kislánya

Krisz Rudi
Vágólapra másolva!
2019-ben született meg Krisz Rudi gyereke, aki a Lea nevet kapta. A kislány teljesen felforgatta az életüket, mint mondja, rengeteg energiát igényel.
Vágólapra másolva!

"Született egy kislányom 2019 végén. Lea egy nagyon-nagyon tündéri kislány. Felforgatta az életemet, teljesen megváltozott minden. Nagyon nagy energiát igényel, sokat kell vele játszani. Én meg olyan apuka vagyok, aki folyamatosan próbál minél többet lenni vele. Olyan az életem, hogy vagy zenélek, vagy vele vagyok. Picit nekem most a saját, önálló dolgaim kimaradnak az életemből" - árulta el, majd hozzátette, éppen ezért új dalai sem igazán születtek az elmúlt években.

Forrás: Krisz Rudi/Facebook

"Kimarad az is, hogy leüljek dalokat írni. Az elmúlt három évben nem született új dal. Teljesen leköti az energiáimat, hogy a kislányommal legyek és jó apuka legyek. Ha nem látom egy napig, már kivagyok. Ott kell lennem vele, megélni a játékokat. Lea tényleg egy igazi tündér, de el fog jönni az a pont, amikor megint dalokat fogok írni" - mesélte.

Krisz Rudi elismerte, az elmúlt időkben azért próbálkozott néhány új szerzemény megírásával, de azt tapasztalta, hogy az egykori önbizalma, ami a húszas éveiben jellemezte, mostanra szertefoszlott - írja a Bors.