Máris szakíthatott új barátnőjével Aleska Diamond volt barátja, TNT Inti

TNT Inti Zuber Krisztián
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, alig egy év után szakított az egykori pornós, Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese és új párja, TNT Inti, azaz Zuber Krisztián. A páros próbálta privát módon kezelni a magánéletét, a szakítás hírét is csak később erősítették meg. A zenészre hamarosan újból rátalált a szerelem, ismét egy ismert nő mellett kötött ki, de úgy tűnik, hogy már ez a kapcsolata is zátonyra futott.
Vágólapra másolva!

Alig egy hónapja derült fény TNT Inti új kapcsolatára, akinek kilétéről csak sejtelmesen nyilatkozott a zenész, de kiderült, hogy a műsorvezetőről, Nyul Zsuzsannáról van szó. Zsu annak idején a Z+, illetve a VIVA TV sztárja volt, majd a TV2-n is feltűnt, utána pedig a Vital TV-nél kezdett el dolgozni, jelenleg is műsorvezetőként dolgozik a médiában.

TNT Inti akkor elmondta, hogy már húsz éve ismerik egymást új barátnőjével, aki mindig is tetszett neki, de sosem mert lépni az irányba eddig. Úgy tűnik, hogy a vonzalom nem volt elegendő, mert minden jel arra utal, hogy máris véget ért a románc. Korábban egymás posztjai alatt kommentáltak, vagy kedves üzeneteket küldtek egymásnak, most ezek egyik napról a másikra eltűntek.

- nyilatkozta Nyul Zsuzsa a Bors érdelődésére sejtelmesen.