Ördög Nórához írt dalt az Ázsia Expressz versenyzője - videó

Ördög Nóra, Bruno
Ördög Nórához dalt írt a fiatal énekes
Vágólapra másolva!
Pető Brúnó, a Bruno x Spacc formációból ismert előadó vadonatúj szóló száma az Ördög Nórika címet viseli. A dal egy igazi nyári sláger, latinos, fiatalos és vidám, mivel a Mexikóban töltött versenyhetek inspirálták. A videoklipben Nóriról egy régi felvétel látható, nem véletlenül, hiszen Brúnó gyerekkori plátói szerelme a csinos műsorvezető volt. Az Ázsia Expressz forgatása során pedig lehetősége volt élőben is találkoznia vele, az udvarlásra pedig minden alkalmat megragadott. Ördög Nóra még a klipben való szereplésre is igent mondott, szuper hangulatban telt a forgatás. Emellett a zenész jó barátja, Marics Peti, Ázsia Expresszes csapattársa, Tóth Dávid és saját kisöccse is szerepelt.
Vágólapra másolva!

Nemrég zenésztársa, Spacc is szóló számmal jelentkezett, ezért a rajongóik aggódni kezdtek, hogy feloszlás szélén áll a duó.

Marics Peti is szerepet vállalt a klipben Forrás: TV2 Sajtószoba

A melankólikusabb, érzelmes számok például jobban passzolnak Spacchoz, amíg a latinosabb, bulis számok sokkal inkább hozzám illenek. Továbbra is sokat koncentrálunk a közös zenélésre, de néha ki fog jönni egy-egy szóló számunk is" - mondta az énekes.

A forgatásra a nyár legmelegebb napján került sor a balatoni Suncity-ben és a Helka Clubban, a helyszínek pedig tökéletesen illeszkedtek a dal hangulatához, és megidézték a vidám, forró nyári estéket, amikor mindenki önfeledten jól érzi magát.

Az, hogy Bruno mennyire volt zavarban plátói szerelmével való első találkozásukkor, az ősszel kiderül az Ázsia Expressz új évadának első adásából.

Bruno plátói szerelme gyerekkora óta Ördög Nóra, most dalt is írt róla Forrás: TV2 Sajtószoba

A videoklip megtekintéséért lapozzon a következő oldalra!