Mikes Annáról, a kapcsolatukról beszélt a válása után Krausz Gábor

Krausz Gábor és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Ahogyan bekerültem a műsorba, szükségem is volt erre a sok beszélgetésre és a lelki támaszra, ebben pedig Anna abszolút partner volt - mondta Krausz Gábor, aki Mikes Annával megnyerte a 2023-as Dancing with the Starst a TV2-n. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, hivatalosan is vége Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának. A válás okairól itt beszélt hosszabban az énekesnő.

Krausz Gábor és Mikes Anna, a 2023-as Dancing with the Stars győztes párosa a TV2-n Forrás: TV2

Sokan úgy látták a hetek-hónapok során, hogy egyre szorosabb a séf és a táncosnő kapcsolata. Erről így beszélt Krausz Gábor: "Már a legelején tisztában voltunk azzal, hogy mi vár ránk. Igazából már a sajtótájékoztatón, tehát a nulladik napon összeboronáltak minket. Ezzel azért nem foglalkoztunk, mert a táncra fókuszáltunk, és nem akartunk extra szimpátiapontokat sem, ezért nem is nyilatkoztunk egyszer sem ezzel kapcsolatban.

Nagyon sok mindenről beszélgettünk, jól kijöttünk egymással, mint két közeli barát. Ahogyan bekerültem a műsorba, szükségem is volt erre a sok beszélgetésre és a lelki támaszra, ebben pedig Anna abszolút partner volt. Számítottunk arra, hogy összehoznak minket, hiszen ez a műsor velejárója, de szerintem jól kezeltük a szituációt" - vélekedett.

"Nagyon jól megvagyunk azóta is, sokat beszélgetünk. Voltam már bent a táncteremben is, amikor gyerekeket tanított. Nagy szeretettel fogadtak, tehát minden a legnagyobb rendben van" - tette hozzá a Hot magazin megkeresésére.

Krausz Gábor a Séfek séfe című műsorban Forrás: TV2

Krausz arról is beszélt, hogy jórészt marad Magyarországon, noha pár újság arról cikkezett, Ausztriába költözik. "Elindult a síszezon, kinyitottak a szállodák, ezért dolgozni mentem ki, és úgy tervezem, hogy

Nagyon élvezem, hogy végre visszatérhetek az eredeti szakmámhoz - nagyon hiányzott! Nem tervezek Ausztriába költözni, de azért sok időt töltök majd kint" - jegyezte meg.