Hazugsággal vádolják G.w.M-et

G.w.M
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, G.w.M lemondta nagykoncertjeit súlyos betegségére hivatkozva, ugyanis nemrég jött ki a kórházból, de állítása szerint még mindig nincs jól. A rapper elmondása alapján a belső fülében leállt az egyensúlyért felelős szerve, ezért folyamatos egyensúlyzavarral, szédüléssel, hányingerrel küzd, emellett depressziós is. Erről először nem is ő maga, hanem felesége, Kulcsár Edina számolt be, aki nagyon aggódik érte; így G.w.M úgy döntött, hogy visszavesz az eddigi tempóból, azonban sokan úgy gondolják, nem mond igazat. 
Vágólapra másolva!

Egyre többen gyanakszanak arra, hogy G.w.M hazudik az egészségügyi állapotát illetően, hiszen egyáltalán nem úgy viselkedik, mintha beteg lenne. Másrészt az orvosokra sem hallgat, sőt, mindent úgy csinál mint a betegsége előtt, csak a következő nagykoncertjeit mondta le, viszont a kisebb fellépéseket is megtartja.

A múlt hétvégén is két helyen lépett fel a rapper vidéken, ahová utaznia is sokat kellett, másrészt a két kisebb koncertje is nagyjából ugyanannyi időt vett igénybe, mintha egy egyórás nagyobb fellépést vállalna. Ráadásul az időpont sem kedvező, ugyanis vasárnap éjfélkor kezdett Kapuváron, majd utána éjjel fél kettőkor Pápán folytatta.

A követőinek is feltűnt ez az ellentmondás a rapper történetében, hogy miután lemondta az egyórás nagykoncertjeit, miért vállal ilyen megterhelő feladatokat, melyek éjszakába nyúlnak és nem tud pihenni, sőt, veszélyes is ilyen állapotban ennyit vezetnie. Ezért sokan kérdőjelezik meg, hogy valójában beteg-e, vagy más áll a koncertek lemondásának hátterében.

- tette fel az ironikus kérdést valaki, aki arra utalt, hogy ha a rapper valóban szédül, az nem attól függ, hogy hány perces egy koncertje.

- szúrta ki a Bors a kommentelők kételkedő megjegyzéseit.