Teljesen összeomlott a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willis lánya

Comedy Central Roast Of Bruce Willis - Red Carpet GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
LOS ANGELES, CA - JULY 14: Tallulah Willis (L) and Bruce Willis attend the Comedy Central Roast of Bruce Willis at Hollywood Palladium on July 14, 2018 in Los Angeles, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Bruce Willis lánya, Tallulah Belle Willis nehezen fogadja el az apja állapotát.
Vágólapra másolva!

Tallulah Willis korábban elárulta, édesapja már a lesújtó diagnózis előtt is többször panaszkodott a betegség tüneteire, de akkor a családtagjai ezt nem vették túl komolyan. Bruce Willis állapota egyre súlyosabb, a hollywoodi pletykák szerint a demenciája már olyan méreteket öltött, hogy saját édesanyját sem ismeri fel. Családja vigyáz rá, ráadásul ex-felesége is sok időt tölt náluk a közös lányaikkal.

Tallulah Willis és Bruce Willis 2018-ban Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

Tallulah Willis most arról beszélt, hogy az apja diagnózisát eleinte egyszerűen képtelen volt felfogni, egészen addig, míg elment az egyik közeli barátjának az esküvőjére, ahol rádöbbent, az ő apja talán soha nem lesz képes teljesen ott lenni az ő esküvőjén.


- árulta el a lesújtó felismerést.

- magyarázta.

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Bruce Willist a napokban Los Angelesben fotózták le azután, hogy a felesége, Emma Heming megindító beszédet tartott a frontotemporális demencia (FTD) tudatossági világhetének keretében. Az egyre rosszabb állapotban lévő színészt egy barátja furikázta a városban, nézze meg az erről készült képeket itt.