Levetkőzött a Balatonnál Barta Sylvia - fotók

Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
"Gyulával, a Mokka operatőrével több éve dolgozunk együtt, mint ahány évesek a vidám, fiatal kollégáink Stella és Bende... no nem együtt, csak külön, külön!" - írta képei mellé. Most is a Mokkával forgatott, piros bikiniben érdemes megnézni - a képekért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Talán azt gondolná az ember, hogy Barta Sylvia nagyon szigorú önmagával, már, amit a táplálkozást illeti. Ez azonban nem így van, mint mondta, ő a mértékletességben hisz. "Nem vagyok szigorú önmagammal, eszem édességet, húst, zöldséget, gyümölcsöt, minden földi jót. Ha meghívnak egy születésnapra, ahol nem cukormentes a torta, nem zavar, boldogan együtt ünneplek az ünnepelttel, koccintok. Legfeljebb másnap többet mozgom vagy több folyadékot iszom" - mondta Barta Sylvia az Origónak.

Barta Sylvia Forrás: https://www.instagram.com/bartasylvia_hivatalos/

"A televíziós munkám az elsődleges, mellette edzéseket tartok, egy komoly közösséget viszek.
Korán kelek, a gyerekek miatt reggelit csinálok, uzsonnát, ebédet csomagolok, pedig nagyon szeretek aludni. A fiatalságomat is úgy éltem, hogy ötkor már mentem az uszodába. Amikor az úszást befejeztem, megfogadtam, hogy soha többet nem kelek korán, de ezt az életben nem lehet megúszni" - mesélte a TV2 sztárja. A cikket itt olvashatja, a szexi képekért lapozzon!