Eltűnik a képernyőről az ismert magyar tévés

Fábián Barna
Vágólapra másolva!
Alkotói szabadságra vonul Fábián Barna, az M1 műsorvezetője. A közszolgálati hírcsatorna dolgozója csaknem harminc év munka után döntött úgy, hogy a nyári néhány hetes pihenés helyett hosszabb időre elköszön a nézőktől. A M1 hír és hírháttér műsorainak házigazdája a következő hónapokban is dolgozni fog, de ezúttal tudományos szenvedélyének szenteli ideje nagy részét - áll az MTVA közleményében. 
Vágólapra másolva!

Hónapokra elköszön a nézőktől az M1 egyik legismertebb és legtapasztaltabb műsorvezetője. Fábián Barna majdnem három évtizede dolgozik a közszolgálati televízió kötelékében, és ezen időszak alatt szinte mindvégig képernyős feladatokat látott el. Mint mondta, a közmédiában végzett munkájára valóban szolgálatként tekint, és ennek jövőbeni felelős vállalásához most aktív három hónap pihenésre van szüksége - olvasható a közleményben.

Fábián Barna MTVA

A jogász és agrármérnök végzettségű műsorvezető a következő hónapokban a környezetvédelem és a fenntartható gazdálkodás nemzetközi, elsősorban angol nyelvű szakirodalmában szeretne elmélyülni.

Fábián Barnát – több hónapos szabadsága előtt – pénteken, április 28-án láthatják utoljára a nézők az M1 Ma reggel című műsorában.