Félő, hogy nem fog tudni járni a koronavírusos színész

Opening Night Of Rock Of Ages Hollywood At The Bourbon Room GettyImageRank3 Room People VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH USA NIGHT California Hollywood - California One Person MUSIC Photography Film Industry FASHION Arts Culture and Enterta
HOLLYWOOD, CA - JANUARY 15: Nick Cordero attends Opening Night Of Rock Of Ages Hollywood At The Bourbon Room at The Bourbon Room on January 15, 2020 in Hollywood, California. Vivien Killilea/Getty Images for Rock of Ages Hollywood/AFP
Vágólapra másolva!
A koronavírusos Nick Cordero az életveszélyen már túl van, a szíve és a tüdeje rendbejött, a lábában viszont keringési problémák léptek fel: nem biztos, hogy fog tudni járni.
Vágólapra másolva!

Az alapvetően a Broadwayről ismert, de például a Zsaruvér-ben, a Különleges ügyosztály-ban is látott Nick Cordero megfertőződött a koronavírussal, és hamar rossz állapotba került.

Lélegeztetőgépen kezelik, és egy ideig a keringését is mesterségesen próbálták fenntartani, ami azonban nem sikerült maradéktalanul: a jobb lábánál probléma adódott, nem kapott elég vért.

Nick Cordero Forrás: AFP/2020 Getty Images/Vivien Killilea

"Nem tudjuk, hogy fog-e tudni újra járni, most ez a helyzet. Mindenképp rehabilitációra lesz szükség, hogy kiderüljön, működik-e a lába" – mondta egy Instagram-sztoriban a színész felesége, Amanda Kloots.

Jó hír viszont, hogy Cordero tüdeje és szíve rendbejött a kezeléstől, a körülményekhez képest a legjobb állapotban van, így a színészt hamarosan le is vehetik a lélegeztetőgépről. A színész szerepelt Sara Barailles Broadway-kasszasikerében, az azonos című film alapján színpadra állított Waitressben, amelyet New York után a londoni West End-en is bemutattak. Cordero az eredeti Broadway-szereposztás színésze volt.