Sokak által várt horrorsorozat indul ma

NOS4A2
Vágólapra másolva!
Június harmadikán indul a NOS4A2 című horrorsorozat, amely Joe Hill azonos című regényéből készült. A premier egy napon lesz a Fear the Walking Dead ötödik évadának indulásával.
Vágólapra másolva!

A NOS4A2 Joe Hill 2013-as azonos című regénye alapján készült. A tízrészes sorozat az Ashleigh Cummings által alakított Vic McQueent követi. Vic egy bámulatos képességekkel megáldott fiatal nő, aki felfedezi, hogy természetfeletti ereje van, képes megtalálni elveszett dolgokat.

NOS4A2 Forrás: Origo

Ennek a képességének köszönhetően összeütközésbe kerül a gonosz és halhatatlan Charlie Manx-szel, akinek szerepében a korábban Emmy-re jelölt Zachary Quintót látjuk. Manx egy természetfeletti gazember, aki gyermekek lelkével táplálkozik, majd maradványaikat elviszi Karácsonyországba – egy helyre, valahol a képzeletében, ahol minden nap karácsony van, és a boldogtalanság törvénytelen.

NOS4A2 Forrás: AMC

Vic le akarja győzni Manx-et, hogy megmentse áldozatait anélkül, hogy megőrülne, vagy maga is az áldozatává válna. A NOS4A2: sorozatpremiere június 3-án 22:45-től az AMC-n, közvetlenül a Fear the Walking Dead után lesz.