Felcsapott gamernek a gyönyörű színésznő

Chloe Grace Moretz a Sils Maria felhői című filmben
Vágólapra másolva!
Megszállottan nyüstölte nemrég az új Call of Duty bétáját.
Vágólapra másolva!

Újabb filmsztár lépett be ünnepélyesen a számítógépes játékosok körébe, a Netflixen futó The Witcher tévéadaptáció főszerepét is vivő Henry Cavillt követően a szélesebb közönség által a Kick-Ass tévésorozatból ismert Chloë Grace Moretz csatlakozott a klubhoz.

Chloë Grace Moretz a Sils Maria felhői című filmben Forrás: Cirko Film

Az Amazon Prime Videón éppen nagy sikerrel debütáló A periféria sorozat miatt internetes reklámokban is látható színésznőről a közelmúltig nem lehetett tudni, hogy a hobbijai közé tartozna a videójátékozás. Szeptemberben változott meg a helyzet, mikor elárulta, hogy valakinek az ajánlására a Destiny 2-vel játszott egy darabig, majd a mai napon megjelenő Call of Duty: Modern Warfare II (2022) nyilvános bétájának megszállottja lett, továbbá a hivatalos F1-játék iránt is érdeklődött.

Ezek alapján nem mostanában kezdhette az ipart, a hírünk írásakor legutolsó tweetjében például sajnálkozott, hogy a Sony nem hozta vissza a PSP kézikonzolt, mivel remek emlékei vannak róla.

A jelek szerint most kész szintet lépni a 25 éves színésznő, egy gamer PC vásárlásával vagy saját kezű építésével kapcsolatos tanácsok kért a Twitteren. A sejthetőnek megfelelően javarészt a rajongóitól nagyjából 24 óra alatt kapott is 1600+ visszajelzést, de egyes számítógépgyártók és rendszerépítők is azonnal lecsaptak a lehetőségre, a Logitech már küldött is neki ajándékba egy perifériacsomagot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!