Zsebre vágható a Polaroid nyomtatója

polaroid hi-print
Polaroid Hi-Print
Vágólapra másolva!
Matricaként felragaszthatóak a felületekre a fotói.
Vágólapra másolva!

Az instant kamerák sikerét követően újabb olyan termékkel rukkolt elő a Polaroid (pontosabban egy partnere), amely kisebb slágerterméknek bizonyulhat a tinédzserek körében. A Hi-Print egy aprócska fotónyomtató, amellyel bankkártya méretű nyomatok készíthetőek a telefonnal készített képekből.

Polaroid Hi-Print Forrás: Polaroid

További ügyes elképzelés, hogy az elkészült fotók matricaként felragaszthatóak a különféle felületekre, a hőkezelésüknek köszönhetően elvileg vízállóak és nem fakulnak ki. A készülék töltésenként húsz fotót tud kinyomtatni, az instant fotópapírt pedig all-in-one kártyákban kell beilleszteni a testébe.

Egyetlen cartridge tíz fotó kinyomtatására ad lehetőséget.

A kütyü kezelése nagyon egyszerű, egy Android és iOS rendszerekre elérhető appban kell kiválasztani a nyomtatni kívánt képet, persze keretek és filterek is applikálhatóak a fotókra. Ha nyomtatásra kész a remekmű, akkor rá kell koppintani a printelés gombra, mire a telefon vagy tablet Bluetooth-on felveszi a kapcsolatot a nyomtatóval.

A Hi-Print eurós vagy forintos árai még nem ismertek, de az Egyesült Királyságban 90 fontba (35 ezer forintba) kerül maga a nyomtató, a párosával árult kártyákért pedig 9 fontot (3500 forintot) kér a vállalat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!