Négy PC-s játék is beszerezhető ingyen

the witcher videojáték
The Witcher: Enhanced Edition
Vágólapra másolva!
Jó napjuk van a gamereknek, az első Witchertől a Steepig több mindenre lecsaphatnak.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években teljesen megszokottá vált, hogy a digitális játékboltok ingyenjátékokat osztogatnak a vásárlók bevonzása érdekében, de most tényleg összejöttek az ajánlatok, jelenleg négy számítógépes játékra is lecsaphatnak a gamerek. Aránylag jónak mondható az időzítés, hiszen az időjárás szempontjából egy erősen kérdéses minőségű hétvége előtt állunk.

The Witcher: Enhanced Edition Forrás: CD Projekt Red

Íme a felhozatal:

  • The Witcher: Enhanced Edition: a GOG épp azt találta ki, hogy aki feliratkozik a hírlevelére, az egyrészt ingyenes kártyacsomagot kap a GWENT című játékához, tovább a The Witcher: Enhanced Edition is hozzáadódik a felhasználói fiókjához. Nem világos, hogy meddig él az ajánlat, itt lehet lecsapni rá.
  • Guacamelee! Super Turbo Championship Edition: egy klasszikus ingyenjáték Humble Store-módra, magyar idő szerint vasárnap este hétig vagy a készlet erejéig tart az akció. Az érdeklődők Steamen beváltható termékkódot kapnak, amelyet legkésőbb május 23-ig aktiválhatnak. Egy oldanézetes platformerről van szó.
  • Stories Untold: elindította az első nagy leárazását az Epic Games Store, ezzel párhuzamosan pedig május 30-ig ingyen osztogatja a sztoriközpontú Stories Untoldot.
  • Steep: a felhozatal nagy érdekességét az Ubisoft ajánlata jelenti, a télisportos Steep május 22-ig igényelhető az uPlayen.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!