Imádják a turisták a világ legjobb strandját

Vágólapra másolva!
A Seychelle-szigeteken található Anse Source d'Argentot a világ legfestőibb strandjának tartják az ide látogatók, akiket leginkább a kristálytiszta víz és ragyogó fehér homok varázsolt el.
Vágólapra másolva!

Az Anse Source d'Argent a világ egyik leghíresebb strandja a seychelle-szigeteki La Digue-n található. A Seychelle-szigetek egyik legnagyobb lakott szigetén található strand a Föld egyik legszebbje kristálytiszta türkizkék vízével, érintetlen fehér homokjával és földöntúli gránitszikláival.

Anse Source d'Argent
Anse Source d'Argent. Fotó: Unplash

A strand szokatlan geológiájának köszönhetőek a hatalmas sziklák és a festői öblök is. Mindeközben persze hihetetlenül kék víz vesz körül mindent. 

A strandot kiemelkedő szépsége miatt szeretik a fotósok, filmesek és a turisták is – így a világ egyik legtöbbet fotózott helyszíne is egyben. 

Személyesen látni mindezt azonban jóval nagyobb élményt nyújt – írja a Daily Star.

Az Anse Source d'Argentba özönlő nyaralók igazi pihentető kikapcsolódásra számíthatnak a szigeten, beleértve az úszást, a sznorkelezést, a napozást és a strandolást is. Friss gyümölcsöt és harapnivalókat is találhatunk a strand melletti bódéknál.

Anse Source d'Argent nyugodt, sekély vize ideális lehet a családok számára is, ahol a vízi tevékenységek során sem kell aggódnunk, amiatt, hogy viharossá válna az óceán. Természetesen a biztonság érdekében úszás előtt érdemes azért a helyi árapály-jelentéseket átfutni.

Anse Source d'Argent
Fotó: Unplash

Az Anse Source d'Argent nem csak egy tengerpart, hanem egy természeti csoda is egyeben– ahol úgy fogjuk magunkat érezni, mintha álmodnánk. Természeti szépségének megőrzése érdekében az Anse Source d'Argent a L'Union Estate ültetvény része, ahol a látogatók többek között felfedezhetik a vaníliaültetvényeket, a kókuszligeteket és láthatnak óriás teknősbékákat is.

A TripAdvisoron egy látogató ezt írta: 

Soha nem fogja megunni a természet érintetlen szépségét, ugyanis lélegzetelállítóan gyönyörű. A strand, a természetes sziklaképződmények, az érdekes és különleges növényzet valóban emlékezetessé teszik az élményt!

Míg egy másik, az Egyesült Államokból úgy fogalmazott, hogy "A legfestőibb strand, ahol valaha jártam. Egyszerűen lenyűgöző! Ha a Seychelle-szigetekre megy, feltétlenül látogassa meg ezt a strandot. Ez maga a paradicsom "

Egy másik hozzátette: 

Átbicikliztünk a parkon, majd a strandhoz értünk. A vízhez vezető út egy gyönyörű ösvény fákkal és sziklákkal, valamint gyönyörű panorámával az óceánra. Az egyik legszebb strand a világon.

Egy másik kommentelő pedig a drónokra hívta fel a figyelmet:

Seychelle-szigeteki nászutunk utolsó napjait La Digue szigetén töltöttük. Az Anse Source d'Argent a világ egyik legtöbbet fényképezett és legfenségesebb strandjaként híresült el. Az óriási gránitsziklák és a türkizkék víz még minket is megdöbbentett. Ne felejts ide drónt hozni!