Újabb hír érkezett a rákos beteg Katalin hercegnéről

Katalin hercegné
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné közel két hónappal ezelőtt jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel küzd. Hangsúlyozta, hogy a gyógyulására szeretne koncentrálni, ezért elvonult a nyilvánosság elől. Állapotáról azonban nemrég újabb hírek érkeztek.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról már az Origo írt, Katalin hercegné még márciusban egy videóüzenetben árulta el, hogy rákos megbetegedéssel küzd, és jelenleg is kemoterápiás kezelést kap. A briteket lesújtotta a történtek, a királyi család is nagyon érzékeny az elmúlt időszakban. Katalin hercegné és III. Károly király betegsége miatt a királyi család élete jelentős változásokon ment keresztül, sokak szerint csak tartalékon működnek jelenleg, hiszen mindenki a betegek mielőbbi felépülésére összpontosít. A hercegné esetében, a királyhoz hasonlóan ő sem árulta el, pontosan milyen típusú daganatot fedeztek fel nála, de úgy tűnik, hogy hat a kezelés és az információk szerint jobban van.

A hercegné hangsúlyozta, hogy jelenleg a gyógyulására szeretne koncentrálni, éppen ezért elvonult a nyilvánosság előtt, családja pedig mindenben maximálisan támogatja őt. A királyi pár egy közeli ismerőse elárulta, hogy a walesi hercegné állapota fokozatosan javul, ami Vilmosnak is köszönhető. 

"Vilmos nagyon pozitív Katalin és a gyerekek miatt. Katalin állapota folyamatosan javul, ő pedig mindent megtesz, hogy ezt elősegítse" - hangsúlyozta.

Hozzátette, hogy a közösségi médiának nagy szerepe van abban, hogy a királyi család tagjai állandóan idegeskednek, ugyanis különféle teóriák jelennek meg mind Katalin hercegné, mind pedig III. Károly király betegségét illetően - írja a People. 

Ilyen jelenleg a kapcsolata Harry herceggel

Harry herceg május 8-án ismét az Egyesült Királyságba látogatott, azonban egyelőre még nem találkozott sem Katalin hercegnével, sem Vilmos herceggel.

"Lehet, hogy Harry vissza akar lépni a királyi szerepbe, de ami a bátyját illeti, Vilmos semmi esélyt nem lát rá, hogy Harryt visszaengedjék a királyi család belső körébe. Vilmos és Katalin úgy érezik, Harry herceg teljesen elárulta őket a memoárjával. Nem beszélnek Harryvel és Meghannel, és biztosan nem akkor fogják ezt elkezdeni, amikor Katalin a legsebezhetőbb" - mesélte a pár egy közeli ismerőse.

Hozzátette, hogy III. Károly király és Katalin hercegné között különleges kötelék van. Az uralkodó többször is megemlítette, hogy hálás a walesi hercegnének, és kiemelte, mennyire megbecsült tagja a családjuknak, akire mindig számíthat, így az ő kérésére egészen biztosan nem mondana nemet - írja a Mirror.

Ha a király kéri, ő meg fogja tenni, de Károly, aki olyan érzékeny és megértő lélek, amilyen, nem valószínű, hogy ilyen szívességet kérne imádott menyétől.

 Megfelelő időnek kell eljönnie, és ez nem most van" - hangsúlyozta.