A könnyeit törölgette a bíró, úgy megnevettette az NBA szerb óriása - videó

Denver Nuggets v New York Knicks GettyImageRank2 nba Horizontal SPORT BASKETBALL
NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 04: Nikola Jokic #15 of the Denver Nuggets reacts to a call in the second half against the New York Knicks at Madison Square Garden on December 04, 2021 in New York City. The Denver Nuggets defeated the New York Knicks 113-99. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Elsa/Getty Images/AFP (Photo by ELSA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság, az NBA vasárnap esti rangadója nem csak a játék miatt maradt emlékezetes, hanem Nikola Jokics meccs előtt poénja miatt is.

A Denver Nuggets 211 centi magas szerb centere közismerten a liga egyik legkedvesebb fickója, aki a pályán a 4-szer 12 perc során kíméletlen, azon kívül azonban kenyérre lehet kenni. Most közvetlenül a meccs előtt mutatta meg ezt az oldalát. A Los Angeles Clippers elleni rangadó (a kaliforniai csapat 5., míg a Nuggets 6. a nyugati főcsoportban) első feldobása előtt, ahogy kell beállt a három főszereplő: denveri részről Jokics, a hazaiaktól a horvát Ivica Zubac, valamint Bill Kennedy játékvezető. Aki addig-addig várt a labda feldobásával, és még egy kicsit riszált is talán, amire Jokics egy hibátlan twerkeléssel (azaz fenékrázással) válaszolt.

Jokics aztán a meccsen is ellenálhatatlan volt: a harmadik negyedben már 17 ponttal is vezető Nuggets végül az ő parádés (26 pont, karrierrekord-beállítást jelentő 22 lepattanó) játékával tudott végül három ponttal nyerni a hajrában már a vezetést is átvevő Clippers ellen.