Vágólapra másolva!
A Barcelona korábbi focistája, Marc Bartra nem panaszkodhat a szerencséjére, hiszen sikeres futballkarrierje mellett a gyönyörű modell, Jessica Goicoechea a párja. A spanyol szépség nem rég a szexuális életükről árult el titkokat.

A Barcelona legendás akadémiáján, a La Masíán nevelkedett Marc Bartra hat szezont töltött a katalán sztárcsapat felnőttcsapatában, ahol azonban mindössze 103 meccset játszott, de ötszörös spanyol bajnoknak, háromszoros kupagyőztes és kétszer a Bajnokok Ligája-győztesnek mondhatja magát. A 14-szeres spanyol válogatott védő a Barcelona után megfordult a német Borussia Dortmundban, a török Trabzonsporban, ahol a Ferencváros elleni mindkét Európa-liga csoportmeccsen pályára lépett a sorozat előző kiírásában, jelenleg pedig a spanyol Betis focistája, de egy súlyos sérülés miatt szinte az egész szezont kihagyta.

Marc Bartra és barátnője, Jessica Goicoechea 2021 óta alkot egy párt
Fotó: AFP

Mindennap szexelnie kell a BL-győztes sztárfocistának

Futballkarrierje mellett ráadásul a magánéletben sincs ok a panaszra, hiszen már hosszú évek óta a gyönyörű spanyol modell, Jessica Goicoechea a barátnője, aki a közelmúltban a pár hálószobai titkairól mesélt a La Resistencia spanyol talkshow-ban. A 27 éves nő elárulta, hogy nem rég két hétre Balira kellett utaznia, ezt az időszakot pedig rendkívül nehezen viselte szex nélkül. Bár a futballista a közönség soraiban ült, a modellt nem zavarta és nyíltan beszélt arról is, hogy ő és Bartra kötött egy szexalkut a kapcsolatukban.

Mindennap, amikor csak találkozunk teljesítenünk kell. Persze előfordul, hogy elmarad, de akkor a következő napon kétszer kell ágyba bújni

 – mondta a Bild beszámolója szerint Goicoechea.

Goicoechea a közösségi médiában rendkívül népszerű, az Instagramon már közel 2 millió követője van, ami nem is meglepő, mivel egy cseppet sem szégyellős, ezért is lehet róla ilyen galériákat összeállítani:  

Jessica Goicoechea, Marc Bartra,
Jessica Goicoechea, Marc Bartra,
Jessica Goicoechea, Marc Bartra,

Kapcsolódó cikkek: