Vágólapra másolva!
A Liverpool csatára, Darwin Nunez a 2023/2024-es szezonban már rengeteg kritikát kapott a csapat szurkolóitól a kihagyott helyzetei miatt. Az uruguayi támadónak elege lett a saját drukkereiből, ezért az Instagram-oldaláról törölte az összes Liverpoollal kapcsolatos bejegyzését.

Darwin Nunezt feldühítették a Liverpool szurkolói, meglepő lépésre szánta el magát

A 24 éves uruguayi csatár 2022 nyarán igazolt a portugál Benfica csapatától a Liverpoolhoz. Első szezonjában 42 meccsen 15 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott, a mostani idényben pedig eddig 52 találkozón lépett pályára, ezeken 18 gól és 13 gólpassz a mérlege. 

Nunez teljesítménye azonban nem győzte meg a liverpooli szurkolókat, az uruguayi válogatott támadót rendszeresen kritizálják, amiért túl sok helyzetet kihagy.

A drukkerek szerint a csapat első számú befejező csatára sokkal eredményesebb is lehetne, sokan az ő nyakába varrják azt, hogy az együttes már nem igazán van vesenyben a bajnoki címért a Premier League-ben és az Európa-ligából is kiesett.

Darwin Nunez
Darwin Nunezt kikezdték a liverpooli szurkolók
Fotó: AFP (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Nunez a Tottenham ellen 4-2-re megnyert bajnokin csak a 75. percben lépett pályára csereként, negyed óra alatt nem sokat tudott hozzátenni a játékhoz, és meglehetősen gyenge értékelést kapott a meccs után. Szoboszlai Dominik csapattársa a mérkőzést követően az Instagram-oldaláról az összes olyan képet letörölte, amelyen a Liverpool futballistájaként szerepel. 

A csatár döntéséhez minden bizonnyal az vezetett, hogy a szurkolók közül többen is a szidták őt és a családját, amikor gyengébben teljesített a pályán.

Jürgen Klopp is véleményt formált az online zaklatásról, a Liverpool edzője ugyan nem említette Nunez esetét, de határozottan elutasította az ilyen magatartást, egyértelmű üzenetet küldve a drukkereknek.

Ha ilyen üzeneteket küldözgetsz a saját játékosainknak, vagy az ellenfél labdarúgóinak, miközben Liverpool-szurkolónak tartod magad, akkor nem látunk szívesen a klubunknál és ebben a sportágban sem.

Ha ilyen gyűlölet van a fejedben és a szívedben, akkor magadra maradsz, mert így nem tarthatsz velünk" - szögezte le a német edző.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek